Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, már...

7 hetes terhes vagyok, már második napja van egy kis barnás folyásom ( pár csepp). Törvényszerű a vetélés ilyenkor?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:

szia. nem. hívd fel az orvosod, vizsgáljon meg mihamarabb, lehet nincs semmi gond, de ha mégis, akkor is kaphatsz gyógyszert, pihenned kell, és minden rendben lesz.

De igazából csak az orvos tudja megmondani.

2008. aug. 26. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Bizony,irány az orvos.lehet,nincs semmi,de soha nem lehet biztosra menni ilyen kérédben.nekem is volt,még vérzésem is.nálam felpuhult a méhszáj,és biztos megemeltem magam, vagy valami mástól kezdtem el érezni.pihenj sokat,és ne gondolj arra, hogy bármi problémád lehet.boldog babavárást neked.
2008. aug. 26. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így indult a vetélésem a 7. héten. Szóval irány az orvos, mindenképpen! Szorítok!
2008. aug. 27. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ma tudtam meg: elhalt a kis magzat. Szörnyű érzés! Első terhességem volt. A párom úgy sirt, mint egy gyermek...
2008. aug. 27. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!