Hosszan tartó bakteriális fertözésre terhesen mégis mi használ? Közbe szétidegeskedem magam, hogy a babának baja lesz.
Figyelt kérdés
Antibiotikum nem használt, most kúpot kaptam. Félek, hogy felszáll a fertőzés és megrepeszti a burkot :( Amúgy semmi folyásom, tünetem nem volt, csak egy kenettenyésztés mutatta ki. vajon mégis hogy kaphattam el?! Kínosan ügyelek a tisztaságra és a higiéniára is , és előtte sose volt, csak gombám.... Minden napom idegeskedés, mert még a baba nagyon pici ( 19 hetes vagyok).2015. márc. 28. 18:44
11/18 anonim válasza:
Hány betadint mondott a doki, hogy használj el? Amúgy az tényleg nagy hatásos. Én is akartam használni utána probiotikumos kúpot, de a dokim azt mondta nem lehet... Érdekes, nem értem miért. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy azért, mert lehet nem csak jó bacikat viszek vissza, ilyenkor érzékenyebb a hüvely. IGen, ám, csak, ha betadine kinyír mindent utána ugyanúgy visszajön a fertőzés, mert a hüvelynek nincs semmi védelme... Én is mindig a korai burokrepedéstől féltem, de, ha zárt vagy, akkor ne félj. Mondom, nekem két terhességem alatt végig volt, és 40, majd 39. hétre szültem egészséges babákat. Remélem most is így lesz. Nálad is.
12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a segitseget :) igen, neha mar en is szoktam erezni h lehet h tulza sba viszem a tisztalkodast :/ szappannal egyebkent se mosom magam mar eleg regota intim helyen. Legtobbszor tiszta vizzel, vagy neha phs intim mosakodoval. Nagyon remelem hogy kinyirja majd a betadin, mert nemtudom, hogy mit tud majd nekem adni a nodoki. Betadinbol 5-6dbot kellett hasznalnom, utana protexint 14 napig. Viszont en a protexin ele beiktatok meg majd egy Vitagyn C-s kurat is. Artani biztosan nem fog. o
2015. márc. 29. 13:58
13/18 A kérdező kommentje:
Utolso! :) igen, zart vagyok szerencsere. Bar van mar egy 1.5 eves kisfiam aki most lepett a dackorszakba, es neha osszeveszunk :) probalom kimelni magam, de muszaj neha emelgetnem a 12kgs popojat :) azert rem minel tovabb zart maradok. Erdekes amit neked a dokid mondott, teljesen megertelek, szerintem is kell a betadin utan (meg minden ilyesmi kup utan) tejsavas kup. Maskulonben teljesen vedtelenek vagyunk a bacikkal/gombakkal szemben :/ nekem meg egyebkent forditva mondta....eloszor protexin es utana betadin. Lehet csak veletlenul cserelte ossze, de nekem a laikus fejemmel igy nincs ertelme hasznalni a protexint. Ezert en visszacsereltem oket :/
2015. márc. 29. 14:05
14/18 anonim válasza:
Én is emelgetem a 17 hós lányomat, aki 11 kiló. Amikor vele voltam terhes a fiamat emelgettem, aki 13-14 kiló volt. Remélem nem lesz baj. Szerintem én is fogok venni Protexint. Gynopylus ugye? Neked mit talált a kenetedben?
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, Protexin Gynophilius. E coli :/ rejtely tenyleg h hogyan kerult oda :/ Neked? Te is betadint kaptal?!
2015. márc. 29. 19:39
16/18 A kérdező kommentje:
Protexin Gynophilus hüvelykapszula. Bocsi rosszul irtam.
2015. márc. 29. 19:40
17/18 anonim válasza:
Első terhességem alatt nekem is csak az volt, de végig. Nekem sárgás folyás volt a tünet. Második alatt már Streptoccocus is párosult mellé. Hol ez, hol az, hol a kettő együtt volt jelen. Most vagyok 16 hetes, holnap már 17, és most lesz meg az első kenet eredmény. GYanítom, hogy Eschercia Coli lesz nekem is. Engem az keserzt el, hogy ezt nem lehet kiírtani. Hiába kezelem, utána visszajön szinte azonnal.
18/18 A kérdező kommentje:
Jo lett vegul az eredmenyed?! Nekem furi mert semmi tunetem nem volt. Csak korhazban voltam 1 hetig es kertem a dokimat, hogy nezze mar meg, nehogy osszeszedtem valamit. Az ido alatt kaptam antibiotikumot, es nem tudtam sehogysem regeneralni. Szerintem ezert kaphattam el...nah meg korhazi wc, furdo..stb meg akkor is, ha ugyel ra az ember. Megfogja a kilincset stb...Remelem azert nekem ez most hatasos lesz. Laikus fejjel teljesen normalisnak lattam a folyasom, ami nem is volt bo, es feher volt. Szval ha nem lenne ennyire alapos a dokim, lehet azt mondta volna ez normalis....lehet akkor lett volna abaj :/ nemtudom.
2015. márc. 30. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!