Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reménykedhetek még?

Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm 6-án volt meg. Mindig 26 napra jön. Kedden jön újra a nemvárt. A párommal elég sokszor próbálkoztunk, szeretnénk babát. Pár tünetem van: reggel rövid ideig hányinger, fájnak a melleim ( de ezek menstruáció előtt nekem mindig szokott, hasgörcs mintha meg akarna jönni, nagy étvágy. Így még nem éreztem egy menszesz előtt sem magam. Ma reggel csináltam egy korai terhességi tesztet de negatív lett. Lehet hamar teszteltem? Volt már így valaki?
2015. márc. 28. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, amíg nem jön meg addig van remény. Még van keddig sok.

Amúgy én is pont hétfő-keddre nem várom, majd ha késik pár napot akkor tesztelek, mert már meggazdagodtak rajta a tesztgyárak:(

Szorítok!!

2015. márc. 28. 08:28
 2/9 A kérdező kommentje:
És neked is van tüneted? Én is szorítok neked. :) Még bizakodjunk...
2015. márc. 28. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Ilyen tüneteket simán bebeszélhetsz magadnak, lehet ez is, az is. Akkor érdemes tesztelni, ha késik a menstruáció.
2015. márc. 28. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:

A kérdést inkább így fogalmaznám át:

Reménykedhetek már?

Csinálj tesztet kedden vagy utána egy-két nap múlva, a mostani elég korai volt!

2015. márc. 28. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Tünetem nincs, mondjuk tegnap kicsit hányingerem volt, de az lehet attól, hogy megittem 2 nagy tejeskávét reggel. Amúgy próbálom nem figyelni ezeket annyira, volt már, hogy teljesen bebeszéltem, hogy szédülök meg émelygek, aztán gyönyörűen, naprapontosan megjött... Mikor meg terhes voltam nem éreztem semmit az 5. hét közepéig.
2015. márc. 28. 09:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy korai volt, de már nem bírtam magammal... azért köszönöm a tanácsokat. Most már tényleg csak a keddet kell megvárjam.
2015. márc. 28. 10:09
 7/9 anonim válasza:
Én ugyan még karácsonyra nem vártam, és rá három napra hogy késett, teszteltem. Két erős pozitív teszt lett az eredménye. Nekem csak menstruációs tüneteim voltak előtte ahogy szoktak,inkább mellfeszülés. Most viszont már a 18.hétben járok,remélem neked is sikerül,és nem fog kedden megjönni. Drukkolok nagyon! De aaddig se idegeskedj, nem tesz jót.
2015. márc. 28. 22:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy. Neked könnyű babavárást kívánok. Bízom benne, hogy talán mégis baba van a dologba. Jelenleg a tüneteim változatlanok. Csak a mellem fáj egyre jobban.
2015. márc. 29. 10:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Minden reményem oda lett... elkezdtem barnázni :((( pedig még 2 nap lenne menstruációig :(
2015. márc. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!