5 napja kesik a mensim es nyom a hasam mekkora az eselye annal hogy termed vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyjabol ket here szeretkeztem a parommal. Nem vedekeztunk, we kihuzta mielott elelvezett volna. Azonban egy kis sperma rafolyt a nemiszervemre. Eat azonnal letoroltem. Most viszont 5 napja kesik a mensim es nyom a hasam.
Emelygeseim nincsenek, sem pedig hangulat ingadozasaim.
Mennyi az eselye annak hogy terhes vagyok?
2015. márc. 28. 04:14
2/4 anonim válasza:
Van rá esély, mert elvileg akkoriban volt peteérésed.
3/4 Vickyli válasza:
Ha 5 napja kesik a menszid, akkor a legsikeresebb lenne, ha csinalnal egy terhessegi tesztet!
4/4 anonim válasza:
Ha rad folyt, akkor valoszinuleg nem huzta ki idoben es lehet be is ment egy kicsi. Perszevagy nem is erezte vagy csak mondta, hogy idoben kihuzta, mert nekik nem akkora gond, ha te terhes leszel. Az elovaladektol nem is beszelve. Tesztelj es megtudod, hogy szerencses vagy e vagy sem. Maskor inkabb vedekezzetek! Majd ird meg mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!