Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után mire kell...

Missed ab után mire kell ügyelni, mit nem lehet csinálni a következő vérzésig?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 15:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Az normális, hogy fájdalmas egy picit a székelés (bocsi nem tudom másképp írni), meg a gátamnál is fáj néha?
2008. aug. 26. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Biciklizni lehet?
2008. aug. 26. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Szia!Én már másnap bicikliztem,de nekem jóformán nem fájt semmim,a hasam görcsölt,de semmi egyéb.A szexet kell(lene)kerülni,de 1 hét után gumival mi kipróbáltuk.Általában ennyit szoktak mondani,hogy 3 ónapig mechanikai védekezés kell,aztán jöhet az újjabb bébi.Megkérdezhetem,hány hetes voltál?
2008. aug. 26. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem azt mondták hogy uszodába ne menjek egy kis ideig, de azon kívül bármit szabad -házas élet 2-3 hétig szünetel-, ami jól esik. Én hulla fáradt voltam, pihentem. Aztán megjött viszonylag normális időben és minden rendben. Szóval fel a fejjel.

2008. aug. 26. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Szexre, kádban fürdésre 6 hetet mondtak nekem. Az 1. mensikor nem használhattam tampont. Azt mondták, h ne emelgessek, ne hajolgassak, ha lehet. Mindkét missed AB-m után ezeket mondták. Nem akarlak megijeszteni, de amikor bent voltam a kh-ban, behoztak egy nőt, aki AB után otthon automatikusan megemelte a 10 kg-os kislányát. Ömlött belőle a vér, sürgősségivel műtötték újra! Még egy napig rengeteg infúziót kapott, meg talán pótlást is (de erre már nem emlékszem tisztán), annyi vért vesztett! Én sem láttam még soha annyit, szó szt úgy nézett ki körülötte minden, mint egy mészárszék! Ezért én fokozottan figyeltem mindkétszer, betartottam az utasításokat. Most újra babát várunk. :)
2008. aug. 26. 16:35
 6/6 A kérdező kommentje:

12 hetes voltam. (-: A múlt héten volt a műtét.

Köszönöm a válaszokat, akkor vigyázok magamra.

2008. aug. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!