A terhescsík általában mikortól jelentkeznek!? Kb hányadik hét? Vagy az utolsó hetekben (35-36) is megjelenhetnek!?
Nekem első baba és most a 32. héten szép síma még a hasam pedig nem kicsi már...:-)
Maximum 1-2 kis hajszálér látszik.
Szerintem is alkat kérdése,barátnőmnek ilyen idős terhesen már óriási nagy vörös csíkjai voltak és vannak még most is sajnos!
Befolyásolni annyit tudod hogy krémet használsz amivel egyúttal serkented a vérkeringést..,de ezzel is vigyázni kell mert nem szabad nagyon nyomizni a pocit:-))
Azért ezt olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
A baratnomnek akkor jott elo, amikor szules utan osszeesett a pocakja. Vegulis logikus, hiszen ez ugyanaz, mint a hizasi, fogyasi csik es elojohet barmilyen hirtelen meretvaltozasnal, amit a bor nem tud kovetni elegge...
En a masodik babamat varom, ugyanannyit es ugyanazzal kenem a boromet, amennyit es amivel az elso terhesseg alatt, alig telt el ido a ket baba kozott, tehat nem oregedett a borom. A pocakom nem lett nagyobb a masodik babaval, fele annyit hiztam. Ennek ellenere az elso terhesseget megusztam csik nelkul, most a masodik babaval ket hete, tehat a 38. heten megjelent nehany. Ebbol meg rengeteg is lehet, miutan megszulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!