Fontos.31hetes kismama vagyok. Véres vizes folyás vagy magzat víz?
Elárulod, hogy miért nem merted mondani a dokinak a görcsölést? Mi értelme van, hogy eltitkolod?
Az uh csak egy dolog! A görcsölésről és a vérzésről is tudnia kell! A véres víz...tudod nem normális!
Én azonnal szólnék az orvosomnak, azonnal mennék a kórházba. Itt a babádról van szó, ne hagyd már annyiban!
Menj be azonnal a kórházba!!! Ez nem normális dolog!
Mi értelme van ezt eltitkolni??? A 31 hetes koraszülött babádat majd nem tudod eltitkolni senki elől! Tudod mi vár Rátok, ha tényleg a szülés indult be, és a Te felelőtlenséged miatt már nem tudják leállítani? Gondolom még nem láttál koraszülött babát, mert ha igen ,akkor ezzel nem játszadoznál!
Jesszusom te nem vagy normális mi az hogy nem merted mondani!??
A babád èlete a tét első baba hány èves vagy hogy nem tudsz gondolkodni ?
5 napja hát csodálkozom hogy nem vetèltèl mèg el!! Szorítok remèlem semmi baj nem lett!! Egy 3 gyerekes anyuka
Na akkor, futás vissza a dokihoz, vagy menj be kórházba, és ne hallgass el semmit! Mindent mondj el, amit itt is. Most épp a kisbabád életével játszadozol.
Ha majd fájásai lesznek, akkor nem szólsz senkinek, hanem megvárod, amíg az orvos azt mondja, hogy "úgy látom, asszonyom, magának fájásai vannak"? Ha nem mondja, csak te érzed, akkor inkább hazamész és kiírsz egy kérdést?
Szóval futás az orvoshoz! Most!
Az, hogy nem mered megmondani a görcsölèst, bizony nem volt túl bölcs döntès!
Mègis mit akarsz? Koraszülèst?
Azt nyilvàn tudod hogy ez nem normàlis! A 38-39. hèten igen, ott az lenne.
Mègis mitől fèltèl? Görcsoldòt kapnàl gyógyszerben, esetleg infúzióban. Ezzel nem szabad szórakozni! Egy kis èlettel jàtszol!
8-as vagyok!
Amúgy a görcsölèst mègis hogy vennè èszre egy egyszerű uh vizsgàlattal???
A mèhösszehúzódàsokat Nst-n szoktàk nèzni. Szerinted jós a doki? Vagy varàzsló?
Ha nem tudja a problèmàt segíteni sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!