Miért kell szenvedtetnem magam attól, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Alap problémám az, hogy nem vagyok egy száldogálós (abszolút a nagykönyvnek megfelelő várandós), fáj a fejem, görcsöl az epém, előző terhességben cukros voltam, és a rosszullét nem 12 hétig tart, hanem enyhülésekkel, de végig. De már kiborítanak az orvosok. Mondom, hogy migrénes fejfájásom van minden kisebb nagyobb frontnál, és komolyan nem tudnak nekem fájdalomcsillapítót adni, ugyanez van az epegörcsömmel. Miért kell, hogy szenvedjek? Van már két gyerekem, öket nem tudom levakarni, hogy fáj a fejem, fáj az epém... Annyira utálom, h az az elvárt, hogy semmi bajom ne legyen a kilenc hónap alatt... És semmire semmit nem tudnak adni, mert addig, amíg meg nem született a kisporonty, addig más szenmpontból kezelhetetlen egy terhes. Ez normális??2015. márc. 27. 13:39
11/12 A kérdező kommentje:
Hát kiderült, hogy nem légből kapott az epefájdalmam. Beutalt a háziorvosom ide-oda (Uh, vérkép, vizelet), és ami az eljén szimpla epekövességnek nézett ki, az epevezeték elzáródás volt. 3 napot voltam a gasztroenterologián (remélem jól írom), ahol az epevezetékből eltávolították a követ, (persze mivel több van, így szülés után vár az eltávolító műtét). Kb 10 perces enyhe altalásos endoscopos (szájon át) történő beavatkozás volt. De mivel vannak még kisebb köveim, így lehet, hogy lesz még ilyen eset a terhesség alatt, ez random. De a nagy műtét csak utána. A baba is , és én is jól vagyunk. Persze a zsíros ételeket nem nagyon ehetem. Bár mondták, ha eddig tünetmentesek voltak a köveim, most is azok lesznek, amíg nem történik még egy szökés. Fájdalomcsillapítót kaptam ugyan (nospa+algopyrin), de mint halottnak a csók annyit használt. A beavatkozás fájdalommentes volt, előtte a görcsölés... Na az nem, felért a szülési fájdalommal, de annak legalább van értelme és vége.
2015. ápr. 7. 13:04
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, jobbulást neked, és könnyű, gyors szülést, és kerüld a zsírt meg azt is amiben olaj van, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!