Szerintetek milyen a cukorterheléses eredményem?
De mennyi lett a terheléses eredményed, mert azt nem írtad le?
Egy sima otthoni reggeli után a 7,9 is sok, a 10,8 pedig rengeteg. Tartod a diétát?
Elég magasak az értékeid, és ami nem elhagyagolandó infó, hogy ha 2 órával ennyi, akkor 90 percnél még nagyobb.
Nekem 8,1 lett a terhelésesem, azóta diétán vagyok és a 90perces kontrolok 5 körül mozognak. az orvos által meg lett szabva, hogy 6,7ig jó. Egy lelkiismeretes orvos 7 fölötti terheléses eredménynél elküld ugyis kontrollra, mert elég gyanus hogy terhességi cukros az ember.
7,2 is sok már és fennáll a gyanu. Van olyan ismerösöm akit letojt a dokija, 7,8 alatt volt egy kicsivel (talán 7,5) az eredménye, oké ez még beleesik a jó tartományba, és aztán 5kg-s babát szült szegénykém.. nem játék.
Az nem terhelés, hogy otthon eszel valamit, majd mérővel ujjbegyből megméred magadnak. Nyilván nem jelent jót, hogy sokat mértél, valószínűleg a terheléses ennél magasabb lesz. Mondjuk nem tudom mit reggeliztél pl. a 10,8-as mérés előtt és az sem mindegy hogy hány órakor.
Mindenesetre én a helyedben azonnal orvoshoz fordulnék ezzel a problémával.
reggelire diéta mellett nem lehet 2 szelet kenyeret enni, a narancslé nagyon megdobja mert cukros, szóval vizet igyál, uzsira meg lehet egy pohár tejet... sajt is tejtermék, az is délután.
de még így is nagyon magas, ha a hivatalos jó lesz akkor menj el beállítatni a mérődet, lehet sokat csak. ha meg magas, akkor szigorúan tartsad a diétát, 7 fölé ne menjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!