Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már úgy valaki, hogy...

Volt már úgy valaki, hogy ultrahangon nem látott semmit a doki?

Figyelt kérdés
10 nappal a menszi késése után vagyok,és ma voltam a nő dokinál.Hüvelyi ultrahangon megnézett és elmondta mekkora a petefészek és stb..de semmit nem látannyit mondott minden rendben a méhemmel és ennyi..mit mondjak nagyon bunkó volt..de én kérdeztem tőle,hogy akkor miért késik és miért fájogat a jobb petefészkem és szúrkál a hasam,de annyit mondott nem tudja...ti értitek? várok pár napot és elmegyek a másik városba hogy másik doki is megvizsgáljon,mert sztem valami nincs rendben!!tesztet is vettem az negatív lett de írtátok már ,hogy van akinek nem mutatott semmi eredményt csak mikor a sokadikat vette vagy orvos állapította meg...segítetek?(bocsi a hosszas írásért)
2010. febr. 17. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem vagy terhes , de nagyon jól teszed , hogy elmész másik dokihoz.

Mostmár ki kellene mutatnia akármilyen tesztnek a terhességet.

2010. febr. 17. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

én a 8.hétben jártam,a doki szerint álterhes voltam.. legalábbis az uh-n nem látott semmit. vizsgálat nem volt. a tesztem mondjuk + volt. aztán 2hét mulva mégis ottvolt a fiam :) csak későbbi gyerek mint a szokásos.

ettől függetlenül az is lehet h vmi probléma van,nekem volt h 2hót késett és nem voltam terhes.

szóval bármi lehet,és nem elkeseríteni akarlak,de az tény h ha az uh nem is látja, a tapintásos vizsgálatkor a doki a méhed állapotából tudja h van-e baba vaghy sem,szóval ha meg is vizsgált és úgysem akkor valószínű h nem de menj el másik dokihoz is.

aért drukkolok!

2010. febr. 17. 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! amúgy nekem soha nem késett még a menszim,azért gondoltam a terhességre..de akkor is érzem van valami baj mert pl. a pár napos késés allatt egyik napon olyan erős görcseim voltam mint aki szülés előtt van..van már egy gyerekem és tudom mi milyen érzés,tehát várok asszem még a jövő hónapig és ha akkor sincs semmi akkor már tutkó meg állapítja mi van..
2010. febr. 17. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

hirtelen méhen kívülire gondoltam,de írtad hogy a doki megnézte uh-val.

Hát nem tudom érdekes , meg a doki stílusa is.

Lehet hogy volt vmi de elment?

2010. febr. 17. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy elment..mivel nem volt vérzés hanem erős alhasi görcsök és barnázás..
2010. febr. 17. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is jártam így, a baba 1 héttel középidő után fogant. Ha neked is ez van esetleg, akkor az olyan, mintha még csak 3 napja késne a mensid!

Szóval ez még kétesélyes, drukkolok, hogy baba legyen!

2010. febr. 17. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!