Tisztelt Hölgyek! Lombik programot csinálunk a feleségemmel és ma a 11. napon (a beültetéstől számítva) negatívat tesztelt. Még van ilyenkor remény?
Én is lombikos vagyok, én is teszteltem a 11 napon negatívat. Másnap kellett visszamenjek kontrollra és ott a dokim azt mondta hogy sikerült a beülti. Most 13 hetesek vagyunk. Szóval ne adjátok fel! Még van esélyetek sőt! Nem szabad feladni. Egyébként én is 3 fagyibabát kaptam vissza, most 1 pocaklakóm van :)
Szerintem győzd meg a párodat, hogy addig ne adja fel amíg a saját orvosával nem beszélt. A vérvétel (Hcg szint mérés) megmutat mindent. Drukkolok
Tudom, hogy túl spirituálisnak tűnik, de... muszáj bíznotok egy picit jobban abban a kis picúrban :)
Nem azt mondom, hogy el kell rugaszkodni a talajtól, de hinnetek kell benne, hogy igenis sikerülhet!
Szia!
Hogyan alakult a "csíkosodás"?
Köszönjük a segítségüket!
Sajnos, úgy néz ki nem jött össze de megyünk tovább, nem adjuk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!