Mit tegyek mindenki mást mond?
Hogy érted, hogy mit tegyél? Az uh miatt kérdezed?
Ez csak pár nap különbség, semmi jelentősége nincs, jelentkezz be olyan időpontra, amikor mindkét orvos véleménye szerint a 12. héten vagy, pl március elsejére!
1 hét eltérés belefér. Egyik az utolsó mensi szerinti kor, a másik a magzat mérete szerinti.
Nekem is végig eltérés van közöttük, 1 hét és másfél hét között változik. Az orvos szerint ez nem baj, 2 hét plusz-mínusz belefér, mert általában nem lehet pontosan tudni a fogamzás dátumát.
Nekem ez egy esetben okozott gondot, azért írom le, hogy Te is oda tudj erre figyelni. A 16 hetes I. nagy rutin vérvételt a betöltött 16. héten veszik le. Az utolsó mensi szerinti 16. héten. Nálam is így volt. De mivel van 1 hét eltérés nálam is, ezért sajnos a vizsgált AFP értékem nagyon alacsony lett... Emiatt aggódtam 2 hétig, mire behívtak a SOTE-ra genetikára s ott megmondták, hogy semmi gond, a baba egészséges :)
Boldog babavárást,
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!