Méhen kívüli terhességgel műtöttek febr.8-án, tegnap fájt a derekam és a hasam is, mint korábban és meg is jött. Nagyon pici alvadt darabok is voltak. Az hogy lehet, hogy meg is jött és valamennyivel halványabban, de pozitív is a ma reggeli teszt?
sztem menj vissza,az orvoshoz,jobb a ha megnéz,alvadt daraboknak nem kéne lennie,nekem azt mondták.menstruációs fájdalmad van?
a hcg még nem ürült ki a szervezetedből teljesen
Nekem ugyan nem méhenkívülim volt, hanem sima vetélésem, de nekem is sokáig halványan pozitív volt a teszt. Elindult a vetélés (hormonszintcsökkenés, üres petezsák stb) , de a vérzés csak 5 nap múlva indult meg, akkor tisztult ki ilyen pici darabokban. Az 5 nap alatt tesztelgettem és folyamatosan halvánbyodott, de a vérzés napján is még pozitív volt.
Lehet, hogy lassabban ürül a hcg-d, bár ez a 9 nap elég sok. Én is várnék pár napot és tesztelnék, de ha nem lesz negatív akkor muszáj lesz visszamenned!
Köszi a választ!
7 hetes terhesség volt, 4500-ról 2 nap alatt - műtét napján reggelre - majdnem 11 000-re felment a hcg-m, talán mert ilyen magas volt, azért nem ürült ki még teljesen, de legkésőbb hétfőn el fogok menni dokihoz, addig meg tesztelek.
Köszi az érdeklődést, aranyos vagy!
Voltam dokinál hétfőn. Hétvégére már negatív lett a tesztem. Közben azt hittem, hogy benthagyták a cisztákat a jobb oldali petefészekben, mert hétvégén olyan fájdalmam volt, de kiderült, hogy sikerült összeszednem, gondolom a katéterezés után egy húgyúti fertőzést, vasárnap már a vesém is fájt, most ezt kezelik. Nem elég, hogy megműtöttek. A doki a hasamat úgy megnyomkodta, azt hittem fejberúgom, azt hittem vérezni fogok utána, de szerencsére nem. Az uh-n nem láttak semmi eltérést (cisztát), csak sok kis tüszőt mind a két oldalon. Péntektől csinálok ovutesztet, kíváncsi vagyok, hogy meg is érnek-e. Jó lenne. Ha rendben lesz a peteérés és rendesen megjön megint, utána (műtét után 2 hónap elteltével) megpróbálkoznánk újra a babával, bár a doki 3 hónapot mondott, de sok embertől hallottam, hogy a dokija szerint akár 6 hét után is próbálkozhatnak.
Szóval ez a helyzet, lehetne rosszabb is.
Örülök , hogy jól vagy, bár as húgyuti fertőzést jobb lett volna kihagyni :(
Remélem hamarosan sikerül a baba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!