Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhen kívüli terhességgel...

Méhen kívüli terhességgel műtöttek febr.8-án, tegnap fájt a derekam és a hasam is, mint korábban és meg is jött. Nagyon pici alvadt darabok is voltak. Az hogy lehet, hogy meg is jött és valamennyivel halványabban, de pozitív is a ma reggeli teszt?

Figyelt kérdés
A doki azt mondta, ha kiürül a HCG, akkor fog megjönni.
2010. febr. 17. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:

sztem menj vissza,az orvoshoz,jobb a ha megnéz,alvadt daraboknak nem kéne lennie,nekem azt mondták.menstruációs fájdalmad van?

a hcg még nem ürült ki a szervezetedből teljesen

2010. febr. 17. 08:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, van menstruációs fájdalmam, a dokiból úgy kellett mindent kihúzni, de ez nem jutott eszembe, hogy ilyet kérdezzek tőle, hogy milyen lesz, ha megjön, ő meg nem mondta. 6 hetes kontrollra sem hívott vissza, ez is később derült ki, hogy rá szoktak nézni a emberre műtét után. Az alvadt darabok nagyon aprók, 3-4 mm-esek. Annyit mondott a doki, hogy a sötétbarna vérzés, ami nekem műtét után kávézacc-szerű, (műtét előtt nem volt olyan) az teljesen normális. Ez közben el is múlt. Azt hiszem ehhez nem is fogok visszamenni, hanem elmegyek másikhoz. Kérek másolatot a leleteimből...bár a pénzt eltette, szerintem kevés sem volt... Várok még pár napot, utána csinálok még egy tesztet.
2010. febr. 17. 09:10
 3/8 A kérdező kommentje:
ja, és köszi a gyors válaszodat!
2010. febr. 17. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem méhenkívülim volt, hanem sima vetélésem, de nekem is sokáig halványan pozitív volt a teszt. Elindult a vetélés (hormonszintcsökkenés, üres petezsák stb) , de a vérzés csak 5 nap múlva indult meg, akkor tisztult ki ilyen pici darabokban. Az 5 nap alatt tesztelgettem és folyamatosan halvánbyodott, de a vérzés napján is még pozitív volt.

Lehet, hogy lassabban ürül a hcg-d, bár ez a 9 nap elég sok. Én is várnék pár napot és tesztelnék, de ha nem lesz negatív akkor muszáj lesz visszamenned!

2010. febr. 17. 09:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

7 hetes terhesség volt, 4500-ról 2 nap alatt - műtét napján reggelre - majdnem 11 000-re felment a hcg-m, talán mert ilyen magas volt, azért nem ürült ki még teljesen, de legkésőbb hétfőn el fogok menni dokihoz, addig meg tesztelek.

2010. febr. 17. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Pozitív még a teszt?
2010. febr. 23. 21:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést, aranyos vagy!

Voltam dokinál hétfőn. Hétvégére már negatív lett a tesztem. Közben azt hittem, hogy benthagyták a cisztákat a jobb oldali petefészekben, mert hétvégén olyan fájdalmam volt, de kiderült, hogy sikerült összeszednem, gondolom a katéterezés után egy húgyúti fertőzést, vasárnap már a vesém is fájt, most ezt kezelik. Nem elég, hogy megműtöttek. A doki a hasamat úgy megnyomkodta, azt hittem fejberúgom, azt hittem vérezni fogok utána, de szerencsére nem. Az uh-n nem láttak semmi eltérést (cisztát), csak sok kis tüszőt mind a két oldalon. Péntektől csinálok ovutesztet, kíváncsi vagyok, hogy meg is érnek-e. Jó lenne. Ha rendben lesz a peteérés és rendesen megjön megint, utána (műtét után 2 hónap elteltével) megpróbálkoznánk újra a babával, bár a doki 3 hónapot mondott, de sok embertől hallottam, hogy a dokija szerint akár 6 hét után is próbálkozhatnak.

Szóval ez a helyzet, lehetne rosszabb is.

2010. febr. 24. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Örülök , hogy jól vagy, bár as húgyuti fertőzést jobb lett volna kihagyni :(

Remélem hamarosan sikerül a baba!!!

2010. febr. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!