Szülés várható időpontjának kiszámítása hogyan?
Szia! Bocsánat, külföldön voltunk, nem volt netem.
Mi jól vagyunk, köszönjük. Holnap töltjük a 6. hetet, mint Ti. Tünetek elmúltak, gondolom most jönnek majd az igaziak... :)
Dokinál még nem voltam, vasárnap megyünk. Izgulok, hogy minden rendben legyen.
2 petezsák, annyira izgi. Drukk nektek 2 hét múlvára is, vagyis már csak 1 hét.
Jaj, de jó. Örülök Nektek. Gondoltam ma rátok. Egy baba is baba, nagy boldogság.
Én múlt héten vasárnap voltam dokinál. 6+2-n. szívhangot még nem látott. Azaz mintha látott volna valamit, azt mondja, de nem biztos benne. Május 17-én kell vissza mennem.
Addig valószínűleg megőszülök... :)
Nagyon reménykedek, volt petezsák, szikhólyag, tehát fejlődik a terhesség. Bizakodok. Akkor már 11 hetesek leszünk. Kislányommal 6+1en még nem volt anno szívhang és megmaradt nekem, végig le volt maradva 2 héttel. Végül 3000 grammal született 41+5re.
Szóval izgulok, várakozok, idegeskedek és rosszul vagyok. :) Ennyit a reggeli rosszullétről... Én délután 4-alvásig émelygek. De doki szerint ez jó :), akkor élő terhesség van valószínűleg. Na ezt jól megfogalmaztam.
Szia!
Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben van.
Átjött a szorítás, nálunk is minden rendben. Köszi. Pénteken betöltöttük a 11. hetet, tehát elvileg tegnap voltam 11+2, de a doki számítása szerint csak 10+3. 3,39 a mérete. :) A lányunknál is ez volt, 1 héttel "le volt maradva".
Így én júni 2án megyek a genetikaira, ma kértem időpontot.
Annyira jó volt látni végre, hogy fejlődik, nagyon vártam már ezt az UH-t. Nagy kő esett le a szívünkről. Rúgkapált, mozgolódott ő is. :)
Kezd múlni a hányingerem, viszont ez a pisilés. Éjjel 4-5ször is kimegyek. Borzalmas. :D
Lehet, nekünk csak a Jézuska hozza majd ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!