Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés várható időpontjának...

Szülés várható időpontjának kiszámítása hogyan?

Figyelt kérdés
02.27-én volt a vérzés. Először adjak hozzá 7 napot és vonjak le 3 hónapot, vagy először vonjak le 3 hónapot és utána adjak hozzá 7 napot, mert más eredmény jön ki! Védőnő hogyan számolja? December 6 vagy december 4?
2015. márc. 23. 15:43
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ma is két petezsákot láttak, 2 hét múlva kell menni újra! Veled mi újság?
2015. ápr. 3. 11:28
 22/39 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsánat, külföldön voltunk, nem volt netem.

Mi jól vagyunk, köszönjük. Holnap töltjük a 6. hetet, mint Ti. Tünetek elmúltak, gondolom most jönnek majd az igaziak... :)

Dokinál még nem voltam, vasárnap megyünk. Izgulok, hogy minden rendben legyen.

2 petezsák, annyira izgi. Drukk nektek 2 hét múlvára is, vagyis már csak 1 hét.

2015. ápr. 9. 07:39
 23/39 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem egyenlóre csak a farkaséhség van, de az kislányomnál is volt... azt mondta a doki, hogy jövő pénteken már biztosat tud mondani, hogy 1 vagy kettő.
2015. ápr. 9. 09:50
 24/39 A kérdező kommentje:
Szia, hát 1 baba lesz, de az is nagyon jó! Még képet is kaptam róla, pedig csak 7 hetes! Majd 1,5 hét múlva kell mennem újra, akkor szerintem szívhangot is néznek, veled mi újság?
2015. ápr. 17. 14:45
 25/39 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó. Örülök Nektek. Gondoltam ma rátok. Egy baba is baba, nagy boldogság.

Én múlt héten vasárnap voltam dokinál. 6+2-n. szívhangot még nem látott. Azaz mintha látott volna valamit, azt mondja, de nem biztos benne. Május 17-én kell vissza mennem.

Addig valószínűleg megőszülök... :)

Nagyon reménykedek, volt petezsák, szikhólyag, tehát fejlődik a terhesség. Bizakodok. Akkor már 11 hetesek leszünk. Kislányommal 6+1en még nem volt anno szívhang és megmaradt nekem, végig le volt maradva 2 héttel. Végül 3000 grammal született 41+5re.

Szóval izgulok, várakozok, idegeskedek és rosszul vagyok. :) Ennyit a reggeli rosszullétről... Én délután 4-alvásig émelygek. De doki szerint ez jó :), akkor élő terhesség van valószínűleg. Na ezt jól megfogalmaztam.

2015. ápr. 17. 17:41
 26/39 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok rosszul, kislányommal sem voltam, csak fáradt vagyok. Ha másfél hét múlva meghallgatja a szívhangot, akkor onnantól én is hallgatni fogom itthon, mert van szívhanghallgatóm. Örülök, hogy veled is oké minden!!
2015. ápr. 18. 10:58
 27/39 A kérdező kommentje:
Még nem hallgatott szívhangot, de 1 élő embrió, és 19,2 mm és már látszott a köldökzsinór. 15-én kell menni, utána már a saját orvosomhoz is mehetek...rem. veled is minden rendben! Szia!
2015. ápr. 29. 15:36
 28/39 A kérdező kommentje:
Szia, én ma voltam 11 hetesen és utána már mehetek a rendes dokimhoz, 1 élő embrió, szívhangot nem nézett, de gondolom látja, ahogy dobog, és kapálózott nagyon a kezeivel. 4,2 cm. 12 hetes genetikaira kell majd mennem 26-án. Majd szorítok neked holnaputánra!
2015. máj. 15. 17:11
 29/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben van.

Átjött a szorítás, nálunk is minden rendben. Köszi. Pénteken betöltöttük a 11. hetet, tehát elvileg tegnap voltam 11+2, de a doki számítása szerint csak 10+3. 3,39 a mérete. :) A lányunknál is ez volt, 1 héttel "le volt maradva".

Így én júni 2án megyek a genetikaira, ma kértem időpontot.

Annyira jó volt látni végre, hogy fejlődik, nagyon vártam már ezt az UH-t. Nagy kő esett le a szívünkről. Rúgkapált, mozgolódott ő is. :)

Kezd múlni a hányingerem, viszont ez a pisilés. Éjjel 4-5ször is kimegyek. Borzalmas. :D

Lehet, nekünk csak a Jézuska hozza majd ki. :)

2015. máj. 18. 13:17
 30/39 A kérdező kommentje:
13+4 naposan mész a 12 hetesre? Mert én meg a védőnőt akarom halogatni, meg a háziorvost, olyan 13+6-ra, remélem nem lesz gond belőle. Csak valamilyen vérvételek miatt fontos, hogy a 12. hét körül menjünk, majd meglátom mi lesz, de a dokihoz 1 hét múlva kedden megyek 12 hetesre, ami ugye 12+4 lesz nekem. A dokim mindig azt mondta, hogy pont akkora, mint amennyi idős terhesség. Majd még írjunk!
2015. máj. 18. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!