Vírusos gyomorrontás 26 hetesen?
Ha nem hánysz annyit, hogy kiszáradj, akkor nem.
Hasonló volt 36 hetesen, három napig sugárban hánytam óránként. Annyira váratlanul és nagy nyomással jött, hogy néha lépni se volt időm, ott rókáztam el magam, ahol éppen voltam.
Szülészetre bementünk, mondták, hogy az ilyen nem veszélyes, de a megnyugtatásomra lefuttatnak egy CTG-t.
Amíg végeztek, én telehánytam nekik egy vödröt :)
Első vagyok. Nekem izomlázam lett a rekeszizmomban utána a sok hányás miatt :)
Gondolom nem annyira kényelmes a babának, hogy rászorul a hasizom és a rekeszizom is, de azért van a magzatvíz, hogy az ilyen külső hatásokat tompítsa. Semmi baja nem lesz tőle.
Kortyonként igyál folyadékot. A kóla terhesség alatt ellenjavallt, de 1-2 korty (nem több!) hányingerre jót tesz. Próbáld azt.
Nagy mennyiségű folyadékot EGYSZERRE ne igyál, mert az irritálja a gyomrot és ki fogod hányni. Fél percenként kortyolj vizet inkább. macerás, de legalább bent marad.
Később, ha a gyereknél fordul elő ilyen, nála is így kell majd adagolni a folyadékot, kiskanalanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!