Erőteljes fáradékonyság, rosszullét?
Második terhesség, 12 hetes vagyok, és mintha kicseréltek volna... Iszonyatosan fáradtnak érzem magam, még reggel is, pedig napi 8-9 órát alszom. Sokat fekszem, ami miatt lelkiismeretfurdalásom kezd lenni, ilyenkor eldöntöm, hogy kész, vége a lustaságnak, olyan szinten kipucolom a lakást, főzök, vasalok, stb., ahogy eddig senki sem... AZtán, ahogy felkelek, durván szédülni kezdek, majd a közérzetem is romlik (hányinger stb.), így nem telik bele sok időbe, míg feladom, és ismét elnyom a lustaság/fáradékonyság. Egyszerűen nem jutok egyről a kettőre, cask a nagyon alap dolgokat sikerül megcsinalnom, azokat is nehezen... És nagyon zavar, mert nagyon szeretem a rendet, ha csillog-villog minden. De most örülök, ha az oviból nem késünk el, ha tiszta a konyha, és van étel a hűtőben, tiszták a ruhák. No, és a napi higiénia természetesen nekem és a fiamnak. Már maga a teregetés is sokszor egy kínszenvedés.
Kismamák, segítsetek! Ti hogyan győztétek le ezeket?
Kitartást! Én 8 hetes koromig napi 10-11 órát aludtam és olyan lusta voltam egész nap hogy utáltam magam miatta. Most vagyok 12+5 hetes, néha van erőm de ha pár órát tevékenykedek olyan hatalmas fáradtság jön rám, hogy úgy érzem már azonnal feküdnöm kell különben összeesek. Most is alszok 8-9 orat plusz álmodok egy rakás hülyeséget minden nap.
Szerintem nem baj ha nem sikerül minden úgy ahogy tervezed, ha úgy érzed pihenni kell akkor ne eroltesd ha nem muszáj. Hátha elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!