Ha a babam vegig csak farfekveses, megfordulhat meg?
Lassan a 30. hetbe lepek, de meg farfekveses a pici. Egyszer sem volt fejvegu, mert mindig lent erzem a rugasokat. Mivel nekem fekudnom kell, ezert ha akarna, igy is befordulna a jo iranyba? Vagy igy nehezebb? Lehet igy is marad, mert igy jol erzi magat? Vagy rovid a koldokzsinor? Ezt meg tudjak nezni uh-on? Mert jovo heten megyek, akkor rakerdezek.
Kerlek ne azt irjatok h van meg ido es az utolso pillanatban is megfordulhat. Ez oke, de olyanok valaszat varom, akik hasonlo cipoben voltak, vegig igy fekudt a baba, nem forgolodott ossze-vissza es mellette raadasul az anyanak fekudnie kellett. Mert gondolom a gravitacio segitsegevel konnyebben fordulnak, nem? Vagy nincs koze hozza?
Utolso!
Koszonom a linkeket, megneztem, hasznosnak tunnek. :) Megprobalom majd, hatha vmelyik alapjan sikerul.
Drukkolok! :)
Én 29 hetes vagyok, de az én bébim általában haránt meg átlós, szóval én is próbálgatni fogom őket pár hét múlva, ha nem változik a helyzet...
Tegnap voltam, meg mertem volna esküdni, hogy megint átlósan van, de uh szerint fejvégű volt. Feladom :D Ezek szerint képtelen vagyok megállapítani. :D
Legközelebb négy hét múlva megyek.
Ma vtam a dokimnal es megerositette amit ereztem, tovabbra is fejvegu. Kerdeztem h esetleg nem-e rovid a koldokzsinor, de azt mondta h azt nem tudja megallapitani uh-on, de ahogy latta, nem feszult. Haat, nem tudom, ugy nez ki marad ebben a helyzetben. :) Elfogadom, mast nem nagyon tudok tenni.
Utolso, Te most kicsit megnyugodhatsz h fejvegu. Ha nem valtoztat kozben.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!