A nok megerzik ha terhesek? . Mit ereznek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 19:07
1/9 anonim válasza:
Van aki állítja, hogy megérzi, van aki nem.
Én semmit nem éreztem...sőt nem is gondoltam az elsőnél hogy terhes vagyok...
2/9 anonim válasza:
Az elsőnél nem éreztem, most a másodiknál sejtettem, de álmodni se mertem volna (5 hetes pirinyó) :)
4/9 anonim válasza:
Nekem olyan furi volt, hogy mindig vigyorogtam. valahol azt olvastam egy nő kivirágzik, meg hát a filmekben is olykor ugye a mama észreveszi ha a lánya terhes, még a tesztelés előtt. szóval én gyanakodtam, bár tesztelni csak akkor teszteltem mikor már tuti volt a baba! :-) azaz nem jött meg a havim.
5/9 anonim válasza:
Én éreztem. Mondtam is a Férjemnek, hogy biztos vagyok benne. Olyan földön túli boldogság volt rajtam, és van azóta is.
38 hetes kismami
6/9 anonim válasza:
Nalam anyosom vette eszre, hogy a szemeim masabbak. Amugy az allando hanyinger, emelyges rosszullet nem teszi nem eszrevehetove. Egyszeruen xarul vagy, de azert boldog vagy.
7/9 anonim válasza:
Reggeli hányinger, émelygés, undor a kajáktól.Egyből tudtam.Aztán az éjszakai wc-re járás, fáradság álmosság délutánra.
8/9 anonim válasza:
Az elso babamat megereztem. Nem tudom, hogy hogy, de egy reggel arra ebredtem, hogy terhes vagyok, pedig semmi tunetem nem volt. Aznap kellett volna megjojjon a menszim, nem jott. Delutan csinaltam egy tesztet, ami boven idon tul mutatott pozitivat, de en allitottam, hogy rossz a teszt, babat varok. Masnap elmentem dokihoz, megvizsgalt es azt mondta, hogy nem vagyok terhes. En allitottam, hogy de igen. Elkuldott uh-ra, hogy "megnyugodjak", hogy nincs baba, es ott lattak Ot, 4 hetes volt es 7 mm. Azota mar majdnem 10 eves.
9/9 anonim válasza:
Mi megálmodtuk. Egy héttel a menstruáció kimaradása előtt a párom is és én is azt álmodtuk, hogy terhes vagyok, pedig nem terveztük a picit. És lás csodát egy hét múlva erős pozitív teszt volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!