Ki szed magasvérnyomás elleni gyógyszert?
Nekem terhesség előtt kellett gyógyszert szednem magas várnyomásra. Amint teherbe estem, normalizálódott. Okvetlen kérj beutalót a belgyógyászatra. Én kaptam 24 órás vérnyomásfigyelő készüléket is. Elég kellemetlen, főleg éjszaka, de így lesz egy csomó érték, amiből tovább tudnak lépni az orvosok kiértékelés után.
Háziorvosom
Ma nem tudsz háziorvoshoz menni?Mérted-méred a vérnyomásod?eddig nem vol gond?Lehetséges nem vérnyomás gond nem tudni.Nekem sosem vérzett az orrom.Megkérdezhetem nem szedsz aspirin protektet?
Én a dopegyt-et szedem sajnos már a várandósság előtt is kellett szednem reggel-este.130/90 fölé ne menjen.
Terhesség előtt nem volt ilyen gondom. Az első terhességnél is volt néha néha 140/90 fölött
de most nagyon erősen szokott vérezni az orrom, és nem tudok normálisan orrot fújni, mert annak tuti 5 perc vérzés a vége. Gyanítom csak, h az, sajna ma nem tudok menni a dokihoz, csak holnap. Kicsit félek :(
Nem szedek: A terhesség első és második harmadában az Aspirin Protect a lehető legalacsonyabb adagban is csak akkor szedhető, ha feltétlenül szükséges.
A terhesség utolsó harmadában az Aspirin Protect szedése ellenjavallt.
Mivel a gyógyszer alkalmankénti szedése esetén az újszülötteknél eddig nem figyeltek meg mellékhatásokat, a szoptatás megszakítása általában nem szükséges. Amennyiben a gyógyszer rendszeres vagy nagyobb (napi 300 mg) adagokban történő alkalmazása szükséges, a szoptatást abba kell hagyn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!