Ma reggel tüsszentettem egy nagyot és nagyon fájt, azóta húzódik az alhasam. Valami baj lesz?
Figyelt kérdés
Nem szurkál, hanem olyan mint amikor izomláza van az embernek..beparáztam!!2010. febr. 16. 10:49
1/8 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, csak meghúzódott odabent valami :) Ha nincs más panaszod, akkor el fog múlni :))
2/8 A kérdező kommentje:
Elfelejttem odaírni,hogy 8 hetes kisterhes vagyok
2010. febr. 16. 10:50
3/8 anonim válasza:
Hát igen. Már eli sfelejtettem, hogy ha nevettem, köhögtem, tüsszentettem fogtam a hasam és csak felülve tudtam, fekve nekem is fájt.
4/8 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz gond! Ezen mindannyian túlestünk. :)
Az első trimeszterben nekem is minden köhögésre, hirtelen mozdulatra, tüsszentésre belenyilallt, fájt, szúrt. Pihenj le, húzd fel a lábaidat oldaltfekvésben, és lazítsd a méhszalagokat. :) Magnézium egyébként segíthet, azt vehetsz be.
De szokjál rá, ha köhögés, vagy hapci jön, akkor össze kell görnyedni. És ez végig így lesz. :)
25 hetes km
5/8 A kérdező kommentje:
Sejtettem én,hogy ha nagyobb a poci akkor lesz ilyen,de nyolc hetesen! :)
2010. febr. 16. 11:51
6/8 anonim válasza:
Nekem is kb 6 hetesen kezdődött. Sőt, olyankor talán még fájdalmasabb tud lenni a méh növekedése miatt a méhszalagok nyúlása, hiszen új még a szervezetnek a dolog.
De ezen ne aggódj, tényleg, tök természetese!
3. voltam
7/8 anonim válasza:
Szia!Nekem első perctől van ilyen,eléggé félelmetes tud lenni,de nem okoz bajt!Annyit tehetel,ha érzed hogy köhögni,tüsszenteni kell kicsit összegörnyedsz előtte.Boldog babavárást!27hetes kismami
8/8 A kérdező kommentje:
Nem az volt a baj,hogy az fájt, hanem azóta is olyan mintha hasizomlázam lenne.
2010. febr. 16. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!