36+1heteske vagyok. Csajszi befordulva, legutóbb 3 hete UH, akkor 2200gr, és minden rendben volt. Csütörtökön megyek megint. Más is van így ezzel? Bőv. Lent
Szia!
Nekem 34 hetesen 2950gr nak mérték a lányom!És bár én egyszer sem hánytam:) de a végén újra jött az öklendezés!mert ugye centire is nő és nyomja a gyomrunk!meg ha bele is rúg...
Nekem is fájtak a mozdulatai úgy a 32.héttől!
Nekem olyan nagy volt a lányom h én a 33.héttől héttől 1 kilót híztam,pedig én is bevizesedtem...de semmi kaja nem ment le a torkomon annyira nyomta a gyomrom
Mondjuk 38 hetesen 3700 grammra saccolta a dokim,és 39+4 napra szültem 3950 gr és 61 cm-s NAGYLÁNYT!természetes úton,és szép nagy gátmetszésem lett,de 6 hét után tényleg minden rendben lett!
Ne aggógj azon hogy nagy lesz a Lányod,minden rendben lesz!
A kisasszonyom 11 hetes lesz a héten és már 5800gr!De mégsem tűnik kis daginak,mert már 2 hós kora óta a 3-6-os tipiket hordjuk
Könnyű szülést,és utána sok sok erőt és kitartást kívánok!Sok Boldogságot!!4
kedves sorstarsam! 36+1 vagyok en is ma, es mar nagyon turelmetlen. jan.21.-en voltam utoljara uh.-n, akkor volt a becsult sulya 2000 gramm. azota hatalmasat nohetett, mert nekem is egyre eroteljesebben rugja szet a hasamat, ami elegge fajdalmas, de nagyon jo erzes! nekem is neha elojon az emelyges, de meg nem rokaztam. inkabb nagyon faradekony lettem es puffedek mar en is jo per hete, a labam mar egy elefante! az aranyeremrol ne is beszeljunk, 1 honapja van kint es egyre kellemetlenebb! kezelem, de ez mar csak rosszabb lesz sajnos. nagyvecere napi 1x megyek, azzal semmi gond. en mar 13 kg-nal tartok!
nagyon boldog babavarast es remelem elmulik a rokazasod hamarosan! kitartas meg par het es a kezunkben a baba!
neked is elso? kislany vagy kisfiu?
Köszi mindenki!:)A Dél-pestiben szülök.kicsit flek,ugyan,de nem a szüléstől,mert ugye bent nem marad,hanem hogy minden rendben legyen vele.első baba,és aggaszt kicsit az is,hogy mindent jól csináljak.bár nem érzem magam hülyének,meg a drága anyósóm(akit tényleg imádok)is biztos segít majd,ez azt hiszem természetes aggodalom!?.azért kíváncsi leszek,meddig húzza a kis forradalmár odabent,de sztem nem várja meg a március 15.-ét,mert volt már párszor,főleg nagyobb takarítások után,hogy éjszakára nagyon bekeményedett....remélem pár hét múlva a szülés "viszontagságait"beszélhetjük meg itt!
mindenkinek jó szülést,kitartást kívánok addig,aki meg már babás,annak sok boldogságot,és egészséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!