Másnak is nyilalt a feneke valamelyik oldalt időnként erőteljesen, úgy, hogy néha még a láb is lezsibbad?
Figyelt kérdés
Már ott vagyok, hogy mozdulni is alig merek. De egyhelybenálláskor is, úgy belenyilal, hogy összerándulok és a mai poén, hogy teljesen lehat az egész lábomra. Már fáj a lábszáram is. De a fenekem, az egyik oldalt, hát majd megőrülök. Se ülni, se állni, se sétálni , bármelyik pillanatban jön az erős belenyilalás és kész, mint aki becsinált úgy tudok lépni. 18 hetesen kezdődött, de akkor több naponta egyszer. Most 25 hetes vagyok, ma szerintem már 20-nál tartok. Ez a terhességgel függ össze,vagy lett valami bajom?2015. márc. 16. 13:37
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, bár később kezdődött.
A baba nyomott valamilyen ideget, és sokszor össze is csuklott a lábam a fájdalomtól.
Szerintem (mivel korán és sokszor érzed) mindenképpen szólj az orvosodnak róla!
2/3 anonim válasza:
ásványi anyag hiány is lehet. nekem az volt, kalciummal rendbejött.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen és kb. a 25.héten kezdődött. Rájöttem, ha leguggolok, akkor jobb lesz. Főleg a vásárláskor volt kellemetlen, de muszáj voltam leguggolni, mert összecsuklottam volna. Ilyenkor úgy csináltam, mintha az alsó polcon néznék valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!