Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A C2000 38. hétben jó? Mire...

A C2000 38. hétben jó? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Egy ujjnyira van megrövidülve a méhnyak, ez azt jelzi hogy beékelődött a baba feje és nyomódik lefelé? Mikor kezdek nyílni?
2008. aug. 25. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem 24 hete volt c2000 a méhnyak!Totál zárva vagy!

Ez alapján nem számíthatsz semmi különösre...

2008. aug. 25. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Ez jó,de nem lehet ebből megmondani mikor fogsz nyílni,és nem azt jelenti,hogy beékelődöt a baba feje!
2008. aug. 25. 18:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor mitől rövidült meg?
2008. aug. 25. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A baba méhnyakra nehezedő súlyától na meg a méhösszehúzódások,keményedések is rövidítik!Még teljesen zárva vagy!Majd ha ez a szám 1111 lesz,akkor pár óra és szülsz!:o)

Kitartás,már nincs sok hátra!Van akinek félidősen már nyitva van valamelyik méhszája,mégis elviszi a 40 hétig,sőt túlhordja.....

2008. aug. 25. 18:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már úgy szeretném látni a babámat, de én is érzem, hogy még van kb. 2 hét a szülésig:-)
2008. aug. 25. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két hete volt 1111 a méhszáj és még mindig semmi. 12 napja még a nyákdugó is távozott,(a védőnőm azt mondta nála eddig 9 nap volt a rekord) de velünk mégsem történt semmi. Az NST-n olyan egyenes a vonal, mintha vonalzóval húzták volna :) Már kezdek türelmetlen lenni :)

Úgy tünik a kicsikém jól érzi magát, nem akar sietni.

Így én sem tehetek mást, mint várok tovább.

Ez biztos mindenkinél más és más.Szerintem még az orvosok sem tudják megmondani, hogy pontosan mikor lesz itt az idő.

38 hetes kismama

2008. aug. 26. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!