Ma vagyok 8hetes, és 8.7mm az embrióm, pedig 2 hete már 7,2mm volt. Most is volt szívhangja, Doki nem mondta, hogy baj lenne, én mégis nagyon aggódom. Nem fejlődik normális ütemben a babám?! Megállt a fejlődésben?! Nagyon félek. Ti mit gondoltok?
Nem,sajnos 2 hete voltam 6hét 1 napos és akkor volt a picikém 7.2mm,és dobogott a pici szíve.És pontosan 8hetes voltam(betöltött 8 hét),amikor 8,7mm volt.Az Uh képen is olyan "nyamvadtabbnak" tűnik most,mint 2 hete.Sajnos ez van.Hétfőn minden kiderül...
Köszönöm mindenkinek hogy írt!
Az orvos annyit mondott,hogy minden rendben,és 4 hét múlva találkozunk...
Majd én itthonról felhívtam,miután megnéztem a uh képeket,és beszéltem a párommal,és mondtam az orvosomnak,hogy 2 hét alatt csal 1.5mm-t nőtt a picim,és ez túl kevés.Erre ő azt mondta,hogy igen,már a duplájának kellene lennie,de dobog a szíve.Én kértem,hogy nézzük meg 1 hét múlva,ne csak 4 hét múlva.Ezért megyek hétfőn ismét,amikor már 9 hetes leszek.
Hát ennyi a történet.
Sziasztok!
20:20-as vagyok, az egyedüli, aki kicsit haragosan szólt a kismamának, mert szerintem egy teljesen okés gyerekre vet keresztet! Nem vagyok orvos, de az alábbi lapot orvosok szerkesztik, és szerintük a 8 hetes gyerek 8-11 mm között kell lennie: [link]
Kedves Kismama, szedd már össze magad!
Sziasztok!
Sajnos az aggodalmam beigazolódott.
Már a petezsák is deformálódott és a picikém nincs sehol...
Kórházba kell mennem,és 6 hét múlva kontroll,3 hónap múlva ismét lehet próbálkozni...
Már alig várom,hogy lehessen egy egészséges gyönyörű kisbabám.
Vhogy éreztem az egész terhességem alatt,hogy vmi nem stimmel.Nem voltak azok a kimondott terhességi tüneteim sem.
Sajnálom nagyon,de túl kell lépnem,és nem a múlton kell rágódnom,hanem a jövőt kell néznem.
Minden álmom egy egészséges gyönyörű kisbaba,és ezért mindent meg is fogok tenni!
Csak már lennék 3 hónappal öregebb! :)
Köszi mindenkinek az érdeklődését!
Szép napot mindenkinek!
Kívánom,hogy senkinek se kelljen ezt átélnie!!!
Borzasztó érzés... :(
Nagyon sajnálom...:(
8 hetes kismami+ két gyerkőc anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!