Csalánkiütések?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma kezdodott a 16.het. tegnap tusolas utan kezdtek el rajtam kijonni a piros csalankiutesek. 11 kor este mar az ugyeleten voltunk a parommal. Csinaltak vervizsgalatot es kaptam Sooldatos infulziot, de azt mondta a doki h mast nem adhat. Meg ma is szenvedek toluk...mindenhol kijonnek foltokban es rettenetesen viszket..ittam kalcium sandozt. Jart valaki igy meg?

2015. márc. 14. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit ehettel ami ezt kihozta? :( olyanban próbálj elsőnek gondolkozni amit nem szoktál általában enni viszont most volt belőle a kiütések előtt. De akár tusfürdő is okozhatja, nekem nagyon viszketett a bőröm, két nap után elhagytam a Kókuszos tusfürdőt és elmúlt.
2015. márc. 14. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Semmi ujat nem ettem vagy nem hasznaltam...fogalmam sincs. De megőülök...😢😢😢
2015. márc. 14. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem ugyanez volt mindkét terhességemnél...csak úgy a semmiből előjött,szintén tusolás után,mostan terhességemnél pedig krumpli pucolás után...azt hittem megőrülök,már a falat kapartam,úgy viszketett....

SZintén calcium pezsgőtablettát ittam napi kb 3-at,és fenistillel kentem.Másnapra jobb volt.Kitartás!

2015. márc. 14. 16:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Németorszagban vagyok. Ugyhogy fenistilem az nincs. Sajnos...de az egesz testem olyan. Nem karos annyi kalcium? En csak 1et mertem bevenni...:( de megveszek. Mindenhol kijonnek es hatalmasak.
2015. márc. 14. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
A kalcium káros annyi de nem két napig hanem annak aki hónapokig szedi. Amúgy napi három nem is sok ha mellé nem iszol/eszel sok tejterméket különösen sajtot. Szóval attól függ. Azért nem szokás annyit szedni belőle mert aránylag könnyen pótolható. De kettőt rövid ideig biztonságosan lehet szedni.
2015. márc. 14. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez lehet akut vagy krónikus tünet.

Nekem volt ilyen, de akkor jöttek elő, mikor megtudtam hogy terhes vagyok, az immunrendszer beindult és durván tele voltam csalánkiütéssel 9hétig. Az arcom minden reggel felpüffedve, még a talpamon-tenyeremen is volt, az egész testemen végig nagyon sok. Szinte megőrültem már, úgy viszketett de nem tudtak rá adni semmit. A doki annyit mondott, hogy előfordul, drukkoljak, hogy 12-14hét között elmuljon. Szerencsére 13hét pár naposan elmultak, egyik napról a másikra. Ekkor veszi át a méhlepény a baba keringését-táplálását, vagy hogy is van, de ekkor van nagy váltás a szervezetben, és onnantól lenyugodott az én immunrendszerem is.

Iszonyú rossz volt. Nálunk családban tesómnak 3terhességéből az egyik szintén ilyen volt- neki kb a 15hétig tartottak a kiütések, nagyon megszenvedte ő is.

A mentholos hintőpor hozhat kis enyhülést esetlet!!

Neked 16hetesen már nem tudom mitől jött ki, de lehet, hogy valami ételtől, nem?

Egyébként előfordulhat, hogy valaki a terhessége végégi csalánkiütéses, mert kihozhat ilyet is a szervzetből a terhesség.

Együttérzek veled- tudom, hogy nagyon rossz. :(

2015. márc. 14. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Tegnap este ugyelet lett a vege. A labaim bedagadtak az arcom es a szam is. Igy a doki adott szeroidos injekciot meg sooldatot. Fel ora alatt eltunt. Tudjak hogy terhes vagyok. Mondtam.is neki.mielott beadta. Remelem nem artottam az en eletemnek!!:((((
2015. márc. 15. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha mondtad hogy babát vársz akkor bízd a dokira. :) ez pedig súlyos allergiás reakcionak tűnik így az utóbbi komment után, dagadas meg ilyenek arra utal.
2015. márc. 15. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!