Csalánkiütések?
nekem ugyanez volt mindkét terhességemnél...csak úgy a semmiből előjött,szintén tusolás után,mostan terhességemnél pedig krumpli pucolás után...azt hittem megőrülök,már a falat kapartam,úgy viszketett....
SZintén calcium pezsgőtablettát ittam napi kb 3-at,és fenistillel kentem.Másnapra jobb volt.Kitartás!
Ez lehet akut vagy krónikus tünet.
Nekem volt ilyen, de akkor jöttek elő, mikor megtudtam hogy terhes vagyok, az immunrendszer beindult és durván tele voltam csalánkiütéssel 9hétig. Az arcom minden reggel felpüffedve, még a talpamon-tenyeremen is volt, az egész testemen végig nagyon sok. Szinte megőrültem már, úgy viszketett de nem tudtak rá adni semmit. A doki annyit mondott, hogy előfordul, drukkoljak, hogy 12-14hét között elmuljon. Szerencsére 13hét pár naposan elmultak, egyik napról a másikra. Ekkor veszi át a méhlepény a baba keringését-táplálását, vagy hogy is van, de ekkor van nagy váltás a szervezetben, és onnantól lenyugodott az én immunrendszerem is.
Iszonyú rossz volt. Nálunk családban tesómnak 3terhességéből az egyik szintén ilyen volt- neki kb a 15hétig tartottak a kiütések, nagyon megszenvedte ő is.
A mentholos hintőpor hozhat kis enyhülést esetlet!!
Neked 16hetesen már nem tudom mitől jött ki, de lehet, hogy valami ételtől, nem?
Egyébként előfordulhat, hogy valaki a terhessége végégi csalánkiütéses, mert kihozhat ilyet is a szervzetből a terhesség.
Együttérzek veled- tudom, hogy nagyon rossz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!