26 hetes kismamik nektek sem érzékeny már a melletek?
Figyelt kérdés
nekem már abszolút nem fáj régóta nőni nőtt persze a duplájára de semmi más tünet normális lehet ez2010. febr. 15. 19:07
1/4 anonim válasza:
én 27 hetes vagyok, nekem nem érzékenyek a melleim,s nem is voltak.néha az elején fájtak nagyon hidegben,de ennyi:)s nekem a méretem sem nőtt, bár eleve nagyobb cickóim voltak/vannak:)
2/4 anonim válasza:
nekem a mellbimbóm érzékenyebb,és már van előtej is.akkorát még nem nőtt,viszont kikerekedett.
3/4 anonim válasza:
Semmi változás rajta az ég egyadta világon. Se nem nőtt, se nem érzékeny, se nem előtejes... pedig hogy örülnék, ha csak pár csepp jönne. :)
Az, hogy nem nőtt, annak kifejezetten örülök, elég nagy ímúgy is, ráér akkor nőni ha lesz igazi tejem :)
4/4 anonim válasza:
Nem, mostanában abszolút nem érzékeny, sokáig az volt.Most olyan semleges, nem fáj , nem feszül.Előtejem nekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!