29+5hkm vagyok es kb.3napja ha ugy lepek begorcsol a talpam ez mitol lehet? Lehet koze a terhessegez? Lehet hulye kerdes csak erdekel
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 14:45
1/11 anonim válasza:
Pont ugyanennyi idős vagyok én is :) Nekem ilyen nincsen,de lehetséges,hogy csak a keringésedet kéne fokozni egy kicsit. Forgasd a bokáidat jobbra-balra meg a csuklódat. Magnéziumot szedsz?
3/11 anonim válasza:
Magnézium hiány lesz a baba miatt rengeteg kell belőle ilyenkor. Vegyél pezsgotabit vagy ha nem mersz kérdezd meg a dokidtol hogy lehet e :) jó egészséget kívánok nektek :)
4/11 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszokat!
Magneziumot nem szedek mar azt mondtak neheziti a szulest ..nemtudom mi igaz belole de nekem igazabol a kemenyedessel sem. segitett://
Koszi szepen!viszont nektek is! :)
2015. márc. 13. 15:18
5/11 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok és nekem is vannak ilyen izomgörcseim, a kezemben is.
Azt olvastam ezen a magnézium meg kalcium szedése segít, én szedem is szorgalmasan minden nap már jó ideje de mégse segít :/ Talán szülés után elnúlik
6/11 anonim válasza:
Keményedésre mit szedsz, hogyhogy nem segít? Nekem azon segített a magnézium, egy nap hússzor bekeményedett a hasam, aztán elkezdtem magnerotot szedni, napi 3-4 db-ot. Ez nagyon hatásos szerintem mert gyorsan hat, két hét alatt egyre csökkentek a keményedések, ma már csak napi három van kb és enyhébbek is. Próbáld meg. :)
7/11 anonim válasza:
Ja és 36. Hétig szokás szedni, utána nem mert akkor nehezítheti a szülest.
8/11 anonim válasza:
Jézus. Ki volt ez az értelmes aki ezt mondta? Napi 2-3x1 Magnézium-citrit,recept nélkül 400 ft. Plusz kalcium pezsgőtabletta. De arra figyelj,hogy ha vitamint vagy bármi mást szedsz a magnézium és a többi közt minimum 2 óra teljen el.Tényleg a 36. héttől nem kell szedni a magnéziumot,ilyenkor viszont nagyon fontos neked is és a babádnak is.
9/11 anonim válasza:
Igen ez pont az amit a magnezium és kalcium hiány okoz. Nem csak hogy lehet szedni de kell is, nagyon fontos ásványi anyagokról beszélünk. Nem terheseknek is kell nem csak nekünk. Súlyos hiány esetén szivritmus zavart okoz, rossz tud lenni, volt már benne részem. A kardiológa előtt be voltam kakilva hogy mi bajom lehet 24 évesen de "csak" magnézium hiány volt és egy magnezium infúzió után azonnal megszűnt.
10/11 anonim válasza:
A magnézium nehezíti a szülést?20.héttől 37.hétig napi 3000 !!!!!mg szedtem.Indított szülésem volt,bekötötték az oxitocint 10:30 kor,11:40kor a kezembe volt a picurka! :-)
Neked szinte biztos,hogy magnézium hiányod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!