Gyakran előfordul mostanában, hogy az afp-n veszik észre, hogy valami baj van? Abba mennyire ehet megbízni?
Írd be ide oldalra a keresésbe, hogy AFP, olvasgass és meg fogsz nyugodni!:)
Annyit azért elmondanék, hogy az AFP eredménye nem jelent semmit. AZ esetek legtöbbjénél téves eredményt ad! Fontosabb és pontosabb eredményt ad a genetikia uh. Ne félj, nem lesz semmi baj! Csak pozitívan!:)
Szerintem ne izgulj fölöslegesen! Nekem külön véleményem van ezekről a vizsgálatokról, amit jobb ha nem írok le!!!
Azt gondolom, hogy ezek miatt van a sok stresszes kismama. Ahellyett, hogy boldogan várnák gyermekük születését, és élveznék a babavárás minden percét! Én még a hányingereknek is örültem! :-)
Nagyon sok olyan ismerősöm van, akinek tévesen mondtak rossz ereményt. Többek között nekem is . Magas tarkóredőt mértek. Nem bírod elképzelni min mentünk keresztül egy hétig, amíg meg nem jött a CVS lelete, ami szerencsére negatív lett!!! Akkor megfogadtam: nem hagyom magam kikészíteni és nem stresszelem magam, hanem igenis jól fogom érezni magam a bőrömben. Ezzel teszek legjobbat a babának, magamnak és a környezetemnek is!
Fel a fejjel és csak pozitívan!!!!
Boldog, kiegyensúlyozott babavárást!
18.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!