Dunakeszi közelében jó kórház? Aki itt lakik az hol szült?
A váciról olvasgattam, hogy nem rossz...de nem nagyon ismerem a környéket még kórházak szempontjából.
Vagy megérné bejárni Pestre?
Én Káposztáson lakom, és a Szent Imrében szültem, kétszer is. Nekem megérte bemenni oda (és szülni is mindig beértünk. :o)
A legtöbb általános vizsgálatot meg a helyi SZTKban csinálták, az meg közel van.
Ha újra szülök, megint oda megyek...
Igen, volt orvosom. Hozzá jártam, kicsit ritkábban, mint havonta. A kötelező laborra és UH-ra a helyi SZTK-ba. Ez úgy ment, hogy az orvosom írt egy levelet mindig a házi orvosomnak, aki beutalót írt, és azzal mentem az SZTKba, a leleteimmel meg vissza az orvosomhoz.
De nagyon rendes. Mi sem vagyunk tehetősek. A rendelésért fix összeget kért, a szülésért pluszba viszont nem. Kis ajándékot vittünk az elsőnél, a másodiknál meg épp nyaralt, szóval akkor szülésznővel szültem.
De úgy tudom, akkor s mehetsz oda (vagy máshova), ha nincs választott orvosod.
Írj egyet magánban kérlek, nem szívesen dobálózom orvos nevekkel nyílt színen, Neked meg nincs címed, ha jól látom... :o)
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!