Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dunakeszi közelében jó kórház?...

Dunakeszi közelében jó kórház? Aki itt lakik az hol szült?

Figyelt kérdés

A váciról olvasgattam, hogy nem rossz...de nem nagyon ismerem a környéket még kórházak szempontjából.

Vagy megérné bejárni Pestre?

2010. febr. 15. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én Káposztáson lakom, és a Szent Imrében szültem, kétszer is. Nekem megérte bemenni oda (és szülni is mindig beértünk. :o)

A legtöbb általános vizsgálatot meg a helyi SZTKban csinálták, az meg közel van.

Ha újra szülök, megint oda megyek...

2010. febr. 15. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
de akkor volt ott dokid, mégis a vizsgálatokra az sztk-ba mentél?vagy ez hogy van?Mert gondolom az sztk-ban nem kell fizetni....vagy nem volt választott orvosod, hanem csak úgy bementél?
2010. febr. 15. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, volt orvosom. Hozzá jártam, kicsit ritkábban, mint havonta. A kötelező laborra és UH-ra a helyi SZTK-ba. Ez úgy ment, hogy az orvosom írt egy levelet mindig a házi orvosomnak, aki beutalót írt, és azzal mentem az SZTKba, a leleteimmel meg vissza az orvosomhoz.

De nagyon rendes. Mi sem vagyunk tehetősek. A rendelésért fix összeget kért, a szülésért pluszba viszont nem. Kis ajándékot vittünk az elsőnél, a másodiknál meg épp nyaralt, szóval akkor szülésznővel szültem.

De úgy tudom, akkor s mehetsz oda (vagy máshova), ha nincs választott orvosod.

2010. febr. 15. 17:28
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm h leírtad:)megkérdezhetem ki volt a dokid?
2010. febr. 15. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az I. Női Klinikán (VIII. Baross utca 27.) szültem. Az orvosom ott dolgozik, így nem volt kérdés, hogy oda megyünk. Autóval 30 perc, tömegközlekedéssel 40 perc. A parkolás az egyetlen probléma, de kárpótolt az ellátás és a biztonság.
2010. febr. 15. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Írj egyet magánban kérlek, nem szívesen dobálózom orvos nevekkel nyílt színen, Neked meg nincs címed, ha jól látom... :o)

első

2010. febr. 16. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!