Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most miért nincs előtejem?...

Most miért nincs előtejem? Nem fogok tudni szoptatni?

Figyelt kérdés
Van egy hat éves lányunk, vele a terhesség 20.hetétől volt előtejem, és 3éves korig szopizott, utána pedig alig akart elapadni a tejem. Utána volt egy terhességem, ami a 16.héten megszakadt sajnos. Akkor is annyi tejem lett,hogy lehajoltam,és folyt. Kaptam rá gyógyszert,hogy elapadjon. Most 21 hetes vagyok, és még mindig nincs előtejem. Ez rosszat jelent? Félek, hogy nem lesz tejem.
2015. márc. 12. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem se votl előtejem. sőt... a kórházba se. 5 grammot szopott.otthon megindult.szaporítottam is. tele a 120 literex fagyasztó + a kicsi. úgyhogy ilyen eszedbe se jusson,nem függ ettől.
2015. márc. 12. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem 36. héten jött előtejem. 7 hónapja szoptatom a babám.
2015. márc. 12. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a terhesség végén 38.héten lett előtejem,addig semmi nem volt.és 2 éves koráig szoptattam a lányom,de volt még tejem utána is és most is 4 hónappal később,remélem egyszer elapad:)
2015. márc. 12. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt előtejem, mégis annyi tejem lett, hogy ikreket tudtam volna etetni...
2015. márc. 12. 10:18
 5/5 Wiky93 ***** válasza:
Jajj dehogy jelent problémát!! Nekem szülés másnapján volt csak! :)
2015. márc. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!