Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizeletben ha a protein és...

Vizeletben ha a protein és baktérium pozitív? Baktérium adja magát de a protein mit jelent vizeletben?

Figyelt kérdés
Ezen kívül vérben haematokrit, mpv, nátrium és karbamid mind alacsonyabb a határnál.
2015. márc. 10. 20:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Kb egy éve általános vér-vizelet vételen voltam (állandóan vérszegény vagyok így 1-2 évente szoktam menni) szintén volt baj a vizelettel, akkor vörösvértest volt sok benne. Az orvosom akkor ismételtette velem a tesztet egy hét múlva, ez alapján szerintem megint az lesz. Bár nem tudom, ha van részletesebb elemzés vizelet alapján, akkor esetleg arra gondoltam, doki holnap úgyis elmondja hogyan tovább. Ha egyáltalán érdemes rá az az egy-egy kereszt, én hirtelen csak azt láttam hogy pozitív de már emlékszek hogy több is lehet akár benne így, hogy írtátok. :)
2015. márc. 10. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:

a protein utalhat toxémiára is.. a abci emg húgyúti fertőzésre.

egy doki válasza egy honlapon:

A terhesség során mindkét tünetet, a vizeletben történő fehérjeürítést, és a baktériumokat is komolyan kell venni. A fehérjeürítés lehet valamiféle vesebetegség következménye, vagy az úgynevezett terhességi toxémia (magasvérnyomás-fehérjeürítéssel, és egyéb tünetekkel) részjelensége.Első lépésként mindenképpen a vizsgálat ismétlését javasolnám, lehet ugyanis, hogy például hüvelyváladék keveredett a vizeletbe, és az abban lévő fehérjét mutatta ki a vizsgálat, ugyanez vonatkozik a baktériumokra is. Ha az ismételt vizsgálat is pozitív lenne, akkor a megfelelő célzott további vizsgálatokat el kell végezni, illetve a folyamatban lévő tenyésztés is fontos támpontot adhat.

2015. márc. 11. 10:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A háziorvos letudott ennyivel, hogy protein előfordul a baktériumra meg igyak sok folyadékot. Mutattam neki a torkom, azzal is annyit segített, hogy vegyek terhesség alatt is szedhető szopogato tablettát. Oké hogy vény nélküli de mondhatott volna egyet. Gondolom magamban ezt telefonon is el lehetett volna intézni, nem is tudtam hirtelen mit mondani. Védőnőhöz április 2-án kell mennem. Lehet felhivom hogy ez lett az eredmény. A beutalokat ugyis ő adta.

2015. márc. 11. 17:11
 14/15 sandrachnologic ***** válasza:
Csak a tantum verde szedhető terhesen. Inkabb vegyél naturlandos kakukkfű szirupot, engem az influenzabol is az gyógyított meg.
2015. márc. 11. 17:14
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem is vettem még semmit, régen se szedtem gyógyszert Mindenre, terhesség óta még a fájdalmat is tűröm amíg lehet.

De a torkom egyre rosszabb, lehet muszáj lesz de legalább már tudom hogy mit lehet. :-)

2015. márc. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!