Ahol készítenek ultrahangot, ott mindenhol lehet képet kérni? Még a kisrendelőkben is? 7 hetesen kapok képet?
Figyelt kérdés
2007. okt. 31. 08:02
1/6 anonim válasza:
Igen leheté,csak kisrendelőkbe nem mindig van papir a gépbe,ezért van hogy nem tudnak adni.
2/6 anonim válasza:
Én kaptam:)De valószínűleg Blatschik doktor remek pszichológiája miatt,mert nem tudtam,h meg akarom-e tartani a gyermeket.De ha kérsz biztos adnak:)(No persze,ha van pénzük papírra...:()
4/6 anonim válasza:
Én magánorvoshoz járok és adtak kisképet. Először azt mondta, hogy pont kifogyott, de kerestt és adott képet. én is 7 hetes voltam. Tisztán látszott rajta minden. Szerintem kérjél.
5/6 anonim válasza:
Érdemes fényképezőgépet vagy legalább kamerás mobilt vinni, és ha nem tudnak képet adni, akkor lefotózni a monitort. Így is, úgy is csak egy alaktalan folt látszik a képen, de az is rettentően fontos, mert csak a tiétek. :)
6/6 anonim válasza:
Nem mindenhol adnak, főleg ha nem fogadott a doki. Fehérváron csak egyszer kaptam:(
De mondjuk én most a Baross utcai SOTE klinikára járok, itt 500 ft alapítványi hozzájárulás/kép. Bármikor kérhetsz, én is csináltattam a 7.ik héten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!