Discovery00 kérdése:
Dr. Bényi Béla Vácott mikor tart magán rendelést és hol?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 20:12
1/13 anonim válasza:
A kórházban a rendelőintézetben, láttam kiírva múltkor az ajtón. A.napra nem emlékszem, de délutáni időpontban az biztos. Jövő hét csütörtökön megyek uh-ra akkor szívesen megnézem neked.
3/13 anonim válasza:
És azt nem tudod véletlenül hogy szülést mennyiért vállal mostanában?
4/13 anonim válasza:
jovohet penteken megyek hozza maganrendelesre akkor akarok rakerdezni. 28 hetesen ideje lesz :) de paran azt mondtak hogy elvileg fix osszeget nem mond hanem amennyit gondolunk.. de 1,5 het es kiiderul :)
5/13 anonim válasza:
Köszönöm ha esetleg majd megírnád megköszönném:) Te eddig nem voltál még nála akkor?
Én Dunakeszire járok hozzá sztk rendelésre, nem tudom mondjuk így is vállalna-e, bár igazából nem tudom még hogy ragaszkodom-e hozzá hogy legyen a szülésre választott orvosom.
6/13 anonim válasza:
nem mar a terhessegem legeleje ota hozza jarok csak eddig meg korainak tartottam megkerdezni tole :) megirom persze:)
7/13 anonim válasza:
És magánrendelésen amúgy mennyit kér vizsgálatonként?
10/13 A kérdező kommentje:
És egy kontroll vizsgálat is 8000? Mondjuk pl ha vérvételen voltam és az eredményeket kell kielemezni?
2015. márc. 18. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!