Gondot jelenthet ha a szerelmemmel egy nap töbszöri is szeretkezünk?
Biológiailag az átlag férfia max.2 naponta tud 1 adag spermát termelni.
De amíg mindkettőtöknek élvezetet jelent, és adott esetbennem ragaszkodtok a "spricceléshez", akkor nyomás rajta!
szerintem semmi problema nincs ezzel, ha a higieniara is figyeltek.
off: aki irta, hogy a baba az elso, es nem volt kedve probalkozni....- ilyen esetben nem csodalkozhatnal, ha a ferjed mashol keresne a boldogsagat 9 honapig.
6-os, ha nem jó a szex akkor eroltessem? Szerencsére a férjem hűséges és amúgy kíváncsi lennék te mit csinálnál ha 5 hetesen gorcsolnel közben utána pedig egy pár csepp világosbarna valamit tapasztalnal a tisztasági betéten. Rá egy héttel pedig barnázás miatt veszélyeztetett terhes lennél... De ebből a kommentetből úgy érzem te nem bíznal a ferjedben és ez rád nézve érdekesen adja ki magát...
Kérdező, vagy hogy valaki begorcsol. De ha Nektek jól esik akkor ez nem törvényszerű. Ez csak az hogy ha görcsölsz tőle akkor ajánlatos óvatosabbnak lenni vagy kerülni a továbbiakban. De ha nincs gond ezzel akkor lehet.
Hát mi az elejétől kezdve a végéig szexeltünk..:)
Sőt a végén még sokkal többször is:) Gondoltuk hátha kicsalogatja a kicsikét:) Meg hát a végére úgy megjött a libidóm,hogy huhu:) De óvatosan azért,mi sem szado-mazoba csináltuk:)
Mióta szültem még sokkal sokkal jobb a szex:) Nem értem komolyan.... :) Már az első héten majd neki estem a páromnak szülés után,nagyon nehéz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!