9 hetes terhes vagyok, és barnáztam ma reggel. Ez jelentheti a legrosszabbat is?
Szia! Nem görcsöltél? Ha csak reggel volt egy kis barnázás, nem valószínű, hogy gond lenne, de azért hívd fel az orvosod. Megvizsgál, és legalább megnyugszol.
Az is lehet, hogy a szervezetet a mensidre emlékeztet. (ha nem lenne a baba, gondolom kb. most kellene megjönnie)
Boldog babavárást!
Cseppet sem szeretnélek megijeszteni, de nálam anno így indult egy haematoma, egy vérömleny, és a méhlepényem is levált 1/5 részben. Először "csak" barnáztam néha-néha, aztán folyamatosan, én sem görcsöltem, majd egyik reggel durván elöntött a vér, irány a kórház és ott látták, hogy mi a helyzet. Utána 4 hétig otthon voltam, 2,5 hét alatt ürült ki a vérömleny és rendben lett a dolog. Szóval én azt mondom, inkább nézzen meg egy doki, mert lehet, hogy a szervezeted figyelmeztet, hogy vegyél vissza, én pl. cseppet sem vettem vissza a tempómból, szerintem ez egy jel volt, de lehet, hogy én misztifikálom túl.
31 heteske
szia.én is barnáztam, sőt utána véreztem is egy keveset.mindenképp menj orvoshoz,megvizsgál, megnyugtat.nekem puha volt a méhszájam, és egy pici ér elpatant,de megnyugtatott a doki, hogy bizony ilyen barnázások lehetnek.szigorú fekvésre itélt,és a stresszmentes életre.azt kérte vegyem komolyan,mert a stressz igen nagy gondokat okoz ilyenkor.reméljük nincs nálad se semmi gond,de a doki ami biztos.boldog babaárást.
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!