Szép lány babanevek? Abigél angelika eszter vivien olívia kizárva. Ilyen kis aranyosakat szeretnék
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 19:26
11/57 anonim válasza:
Nekem is júniusban lesz, és kislány. :)
Biankának fogják hívni, a második néven még gondolkodunk.
A Kíra is nagyon szép szerintem, csak az már van a környezetünkben!
12/57 anonim válasza:
Dorka az elsőnk. A második ha lány lesz: Szirka, Zorka, Panka. Ezeket ízlelgetjük :DDD
14/57 anonim válasza:
a mi lányunk Anna lesz
tudom Dunát lehet vele rekeszteni, de nekünk nagyon tatszik és illik a családnévhez is
Pannikánk 2 héten belül érkezik
15/57 anonim válasza:
Nekem a Karolin tetszik nagyon .Egy 23-hónapos kisfiú anyukája,őt Botondnak hívják.Üdv
16/57 anonim válasza:
Febr 24.-re vagyok kiírva a lányommal Hanna Lotti lesz,de tetszik az Amira és a Tícia is
18/57 anonim válasza:
A mi kislányunk is júniusban érkezik, és Nórának fogják hívni. :-)
19/57 anonim válasza:
A mi kislányunk a jövő héten érkezik, és Zsófinak fogják hívni:)
20/57 anonim válasza:
A mi kislányunk 13hónapos és Flórának hívják. Nekünk nagyon tetszik és nincs is sok belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!