Ti is végig aggódjátok azt az időt míg el nem juttok a dokihoz?
Jobban jársz, ha már most az elején átkódolod az agyad, és örülsz, aggódni akkor kell, ha a doki azt mondja, hogy van rá okod. Addig csak pozitívan.
Szerintem szakadj le a gyakoriról, és a hasonló oldalakról.
Borzalmas terhességed lehet így, nem leszel boldog kismama. csak egy idegbeteg terhes.
Nem. Az első trimeszterben úgy voltam vele, hogy ha valamiért nem marad meg, akkor annak alapos oka lesz. Utána meg - mivel a 12. és 18. heti UH is teljesen épnek mutatta és nagyon alaposan átleltározták - ezért nem aggódtam.
A 35. héten elkaptam valami vírust és napokig sugárban hánytam, mint egy törött ipari főnyomócső. Akkor óvatosságból bementünk a szülészetre, hogy nézzenek rá. Ott már a vizsgálat előtt mondták, hogy ha nem száradok ki, akkor a hányás nem veszélyes a babára nézve, csak nekem kellemetlen.
De megnézték, minden oké, pótoljam a folyadékot, pihenjek. Pár nap alatt rendbejöttem.
Ehhez képest a szülésnél sikerült elég sok komplikációt összeszednem, de ott helyben megvizsgálta neonatológus, mondta, hogy teljesen egészséges, így talán pár perc aggodalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!