Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is végig aggódjátok azt az...

Ti is végig aggódjátok azt az időt míg el nem juttok a dokihoz?

Figyelt kérdés
Még csak tegnap teszteltem pozit de már azon aggódom hogy nincs e valami baj.Még olyan soká megyek az orvoshoz 23-án,addig megőrülök.Ti hogy bírjátok a várakozást.
2015. márc. 6. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet selejtes vagyok de én kicsit sem aggódtam a 40 hét alatt. Persze biztos benne van h sose volt vetélésem, meg minden leletem rendbe volt. Mindig biztos volt h egészséges odabent :)
2015. márc. 6. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
en is vegigaggodtam,nekem volt vetelesem is!Magandokihoz jartam elejetol kezdve...most 37hetes vagyok...Hidd el,ha egeszseges semmi baj nem lesz.Most nem tehetsz semmit csak h nyugodj meg es gondolj a legjobbra!
2015. márc. 6. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem aggódtam soha különösebben, valahogy végig bennem volt, hogy nem lehet baj. Nekem sem volt sem vetélésem, sem semmilyen rossz előzményem, biztos ez is közrejátszott.
 4/8 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha már most az elején átkódolod az agyad, és örülsz, aggódni akkor kell, ha a doki azt mondja, hogy van rá okod. Addig csak pozitívan.

Szerintem szakadj le a gyakoriról, és a hasonló oldalakról.

Borzalmas terhességed lehet így, nem leszel boldog kismama. csak egy idegbeteg terhes.

5/8 anonim ***** válasza:
Én eleinte örültem a tesztnek. Aztán aggódtam mert inygyulladas miatt sokat kínlódtam, augmentint kellett szednem. Orvos azt mondta nem árt de aggódtam. Ráadásul bölcsességfogam miatt volt és rontgenezni kellett volna de mondtam hogy mi van és nem lehet. Aztán mire vége volt már csak egy hetet kelett várnom a dokira és igyekeztem nem aggódni tul sokat de ez egy ilyen aggódós helyzet így néha volt azért.. Utána meg szintén aggódás de nézd, mindig van miért aggódni. Először hogy ne menjen el a baba, aztán hogy fejlődjön szepen és egészségesen szülessen időben, szülés után meg hogy ne történjen vele baj, ne üsse be magát stb.. Folytathatnám de egy szülő mindig aggódik a gyermeke miatt szóval nyugalom, nem jó az mindig. :)
2015. márc. 6. 20:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Első terhességem alatt én sem aggódtam.most szerintem azért aggódom mert nem rég volt az egyik barátnőmnek missed abja.nem fejlődött sajnos a baba.és emiatt van bennem az aggódás.meg szinte semmi tünetem sincs.épphogy csak annyi hogy egy kicsit fájnak a melleim,de gondolom ez még változhat hisz még nagyon az elején vagyunk.
2015. márc. 6. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem. Az első trimeszterben úgy voltam vele, hogy ha valamiért nem marad meg, akkor annak alapos oka lesz. Utána meg - mivel a 12. és 18. heti UH is teljesen épnek mutatta és nagyon alaposan átleltározták - ezért nem aggódtam.

A 35. héten elkaptam valami vírust és napokig sugárban hánytam, mint egy törött ipari főnyomócső. Akkor óvatosságból bementünk a szülészetre, hogy nézzenek rá. Ott már a vizsgálat előtt mondták, hogy ha nem száradok ki, akkor a hányás nem veszélyes a babára nézve, csak nekem kellemetlen.

De megnézték, minden oké, pótoljam a folyadékot, pihenjek. Pár nap alatt rendbejöttem.

Ehhez képest a szülésnél sikerült elég sok komplikációt összeszednem, de ott helyben megvizsgálta neonatológus, mondta, hogy teljesen egészséges, így talán pár perc aggodalom volt.

2015. márc. 6. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Elsőnél iszonyatosan sokat aggódtam. Pedig nem volt semmi gond. Volt, hogy ügyeletre is bementem, mert éreztem, hogy szétrobbanok, annyira bekattantam. Másodiknál már semmit nem aggódtam. Most a harmadikkal gondok voltak az elején, de inkább csak szenvedtem mint aggódtam, mert nem elég, hogy véreztem az elején, de még hánytam is vagy 12 hétig végig. De már tudtam, hogy ha elmegy akkor annak oka van és nem tudok mit tenni, így inkább tényleg csak a testi szenvedés volt. Megértelek amúgy, mert az elsőnél nem tudom mi volt velem, de komolyan nem bírtam aludni sem, annyira féltem. Szerintem inkább hormonálisan viselt meg jobban a terhesség mint eddig, mert olyan megőrülök érzés volt. Nem normális szinten éreztem, és hiba nyugtatott a férjem és a szüleim is semmi nem hatott. De ha nagyon aggódsz menj el előbb máshova, vagy az ügyeletre. Jobb megnyugodni, mint félni ilyen hosszú ideig.
2015. márc. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!