Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi vált be a terhességi...

Kinek mi vált be a terhességi orrdugulás ellen?

Figyelt kérdés

2015. márc. 4. 09:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia nekem fül-orr gégész írta fel a Nasonex orr sprayt kell kb 3-4 nap mire hat, mert először kicsit jobban eldugítja az orrot, de pár nap után tökéletes. Én hat hét orrdugulás után mentem dokihoz, mert már nagyon zavart, hogy nem kaptam levegőt.
2015. márc. 11. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:

7/11 miért gondolod, hogy jobbat teszel magatokkal egy totál mentol eukaliptusz cukorral, mint egy pumpálásnyi orrsprayvel???

A rhinosprayvel az a baj, hogy egy idő után visszájára fordul a dolog, mert teljesen kinyírja az orrnyálkahártyát és jobban duzzad.... :(

2015. márc. 11. 23:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Sajnos az erosszehuzo orrsray ilyen, kinyirja a nyalkahartyat, es jobban bedugul.

Ki fogom probalni azt amit ajanlott az utolso elotti valaszolo. Mert nem akarok a 9 honap vegen orrsoveny problemakkal kuzdeni.

A tengervizes mubalhe semmit nem er, sem a mentolos cukorkak.

Ma ejjel peldaul ugy be voltam dugulva, hogy az orrcsepp kifolyt az orrombol, es nem akart igy hatni, szoval akkor erre mi a hatekony megoldas?

Valamelyik gyogyszergyar lehetne mar annyira lelemenyes es feltalalhatna egy hatekony gyogyszert erre...

2015. márc. 12. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!