Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhességet mekkora...

5 hetes terhességet mekkora százalékkal mutat ki a teszt? Medi-lab-ot vettem és negatív lett. A tesztet 5 napja csináltam meg és még mindig nem jött meg. A teszt ellenére mégis lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

2015. márc. 1. 22:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hát az nem is középidő, hany napos kesesnel csináltad a tesztet?
2015. márc. 1. 23:07
 12/30 anonim ***** válasza:
Ja és reggel teszteltél?
2015. márc. 1. 23:08
 13/30 A kérdező kommentje:
5 naposnál, reggeli vizeletből. Hát a kövi tesztre igazán kíváncsi leszek. Ha negatív lesz az is szerintem megyeka nődokihoz. :(
2015. márc. 1. 23:10
 14/30 anonim ***** válasza:
Főleg kicsit későbbi peteérésnél nem fix akkor még az az eredmény.
2015. márc. 1. 23:43
 15/30 A kérdező kommentje:
Ha kedden vagy szerdán csinálnék, ott már biztosan kimutatná hogy van-e vagy nincs?
2015. márc. 1. 23:46
 16/30 anonim ***** válasza:
Én azt mondom igen. De jól értelmezem hogy 5 napos kimaradás után teszteltél és azóta eltelt 5 nap újra? Címből látom. Mert 10 napos késéssel ha holnap csinálsz is 100% kell, hogy legyen az eredmény.
2015. márc. 1. 23:52
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen, 10 napos. Hát remélem tényleg biztos lesz az eredmény.
2015. márc. 1. 23:55
 18/30 anonim ***** válasza:
Ó hát ha az negatív, akkor biztos nincs baba. Azért csinálhatnál két különböző tesztet akár holnap is vagy azután ha nincs teszted reggeli vizelethez.
2015. márc. 1. 23:57
 19/30 A kérdező kommentje:
A kövi biztos nem medi-lab-os lesz. Más fajtát akarok épp emiatt, hogy az eredmény tuti legyen. Amúgy a stressz miatt előfordulhat hogy kimarad?:s
2015. márc. 2. 00:00
 20/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egyszerre csinálsz két fajtát az biztosabb. De ilyenkor mindegyiknek ki kellene mutatnia amúgy.

Igen, akár. A stressz hormonzavart okozhat. Nem tudom mennyire rendszeres a menzid, ha mindig pontos akár más oka is lehet. Lehet hormonzavar vagy egy petefészekciszta ami ha jól tudom magától felszívódik de csak akár több hetes késéssel jön meg a menzesz. Ezért fontos a nőgyógyász akármi is a teszt eredménye. Bár ha pozitív a teszt akkor nem kell azonnal orvoshoz menni mert lehet nem látna még semmit.

Olvastam olyat is, hogy halvány pozitív volt a teszt ami 25-ös és vérvétel több százas eredményt mutatott. Tehát az, hogy későn mutatja a teszt lehet az is, hogy a vizeletben valahogy nincs nagy koncentrációban a HCG. Ettől függetlenül 10 napos késéssel akkor is mutatnia kell már.

2015. márc. 2. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!