5 hetes terhességet mekkora százalékkal mutat ki a teszt? Medi-lab-ot vettem és negatív lett. A tesztet 5 napja csináltam meg és még mindig nem jött meg. A teszt ellenére mégis lehet baba a dologban?
Szerintem ha egyszerre csinálsz két fajtát az biztosabb. De ilyenkor mindegyiknek ki kellene mutatnia amúgy.
Igen, akár. A stressz hormonzavart okozhat. Nem tudom mennyire rendszeres a menzid, ha mindig pontos akár más oka is lehet. Lehet hormonzavar vagy egy petefészekciszta ami ha jól tudom magától felszívódik de csak akár több hetes késéssel jön meg a menzesz. Ezért fontos a nőgyógyász akármi is a teszt eredménye. Bár ha pozitív a teszt akkor nem kell azonnal orvoshoz menni mert lehet nem látna még semmit.
Olvastam olyat is, hogy halvány pozitív volt a teszt ami 25-ös és vérvétel több százas eredményt mutatott. Tehát az, hogy későn mutatja a teszt lehet az is, hogy a vizeletben valahogy nincs nagy koncentrációban a HCG. Ettől függetlenül 10 napos késéssel akkor is mutatnia kell már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!