Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon bele nyilal a hasam...

Nagyon bele nyilal a hasam alatt egészen lent. Hirtelen és erősen. Ma már másodjára. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
34-35hetes vagyok, ez már a tágulás lehet? Még nem korai kinyílni?
2008. aug. 24. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a 32-33. héten kezdődött... Eleinte csak belenyílalt, elég erősen. Azóta egyre csak fokozódott a fájdalom "ott lennt", és olyan érzés, mintha egy kés lenne benne. Állandóan érzem. 4 orvost és 2 szülésznőt kérdeztem meg, hogy mi lehet ez, és mindannyian azt mondták, hogy a baba kis feje nyomja a méhszájat. Nekem az utolsó vizsgálatnál a 34. héten még teljesen zárva volt a méhszájam, és már akkor is fájt. Tehát nem biztos, hogy "kinyíltál"!

Kitartás!

37 hetes kismama

2008. aug. 24. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Megnyugtató. Bár csütörtökön megyek a dokihoz biztosan meg néz majd. Csak meg ijedtem. Érzek minden félét, de ez nagyon új volt.

Nem tudod lesz még vérvételem? Ilyenkor még azt is szoktak nem?

2008. aug. 24. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megint én. Nekem utoljára a 32. héten volt vérvételem, teljesvérkép + cukorterhelés másodjára + toxoplasma szűrés, mert én még nem estem át rajta. A 36. héten vesznek mintát a hüvelyből, hogy van-e valami baci. Nekem ezt a dokim a 33. héten csinálta, mert kórházba voltam egy hetet a magas vérnyomásommal. És még a 36. héten csinálják meg az utolsó nagy uh-t.

Minden jót!

2008. aug. 24. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 22 hét óta nyitva vagyok egy újnyira és semmit nem éreztem. Múlt héten már 2111 volt az eredményem. Nekem a medencémet nyomja csak elég rendesen. Nem korai, ezek szerint lazábbak a szöveteid neked is, könnyebben tágulsz ami jó lesz a szülésnél! Lerövidíti a vajúdás idejét, ha nem zártan kezded..Ennek örülni kell, de azért pihenj sokat! Ne eröltesd magad! Van 2 homeós bogyó ami puhít ill vajúdás alatt segít tágulni. Én már megvettem, nagyon dícsérik.

38 hetes kismama

Boldog babavárást, kitartás!

38 hetes kismama

2008. aug. 25. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!