Meddig dolgoztál? Hány hetes terhes voltál amikor abbahagytad? Így is tervezted vagy valami közbe jött?
Sörözőben dolgoztam, 37. hétig, utána tgyás-ra mentem.
Így is terveztem.
A 7. hónap végéig akartam dolgozni (ügyfélszolgálaton).
De aztán az első 5 hónapban 7x voltam beteg, mert az ügyfelek aztán behoztak minden nyavalyát, így az 5. hónap végén abbahagytam a munkát. Azóta vígan elvagyok, egészségesen! :)
Első lányommal amúgy a 34. hétig dolgoztam, de akkor tavasz és nyár volt, nem kaptam el semmit. Most valahogy az immunrendszerem nem bírta.
8hètig dolgoztam a pozi teszt utàn, ki is rúgtak mert sajnos előbb megneszeltèm minthogy bejelenthettem volna...
Nem így terveztem, az egèsz terhessègem, gyerek születèst nem úgy kèpzeltem ahogy alakult....
25. hétig
Állandó túlóra, egész nap ülni egy 20 perces szünettel, állandó stressz (ügyfelezés).
1. gyereknél 30-ig téli szünet után nem mentem vissza pedig akartam volna de a munkáltató nem engedte
2. nem volt köztük annyi idő h visszamenjek dolgozni
3. 40 hétig :-) imádtam h nem kell otthon ülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!