Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban megemelték az egyszeri...

Valóban megemelték az egyszeri anyasági támogatást?

Figyelt kérdés
A buszon hallottam,hogy megemelésre került az egyszeri anyasági támogatás 64.000ről 280ezer-re!És hogy valaki ebben az összegben már részesült is!Valóban igaz lehet?Itt van olyan kismama aki esetleg kapta ezt az összeget vagy hallott róla bővebben?
2015. febr. 26. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

próbidő alatt indokolás nélkl rúghatnak ki!

az, hogy terhes vagy próbaidő alatt nem jelent védelmet!

2015. febr. 26. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, próbaidő alatt kirúghatnak és ki is fognak valószínűleg ha kiderül hogy terhes vagy, de ha még pluszban elmész táppénzre is akkor meg szinte borítékolható. De szerintem ezt elég részletesen és korrekten megválaszoltuk neked szerintem kb 2 nappal ezelőtt...
2015. febr. 26. 16:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem hiszem mivel most először tettem fel ezt a kérdést valamit be néztél :D De látom te ilyen kis okos Todi lehetsz és osztod az észt itt a gyerekvállalás,nevelés-terhesség kategóriában!Gyanítom,hogy a 9-es válaszoló is te lehettél!!Istenem de unatkozol pfff
2015. febr. 26. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Pedig ugyanolyan a stílusod:) Kár, hogy sértegetsz itt, pedig szerintem elég sokat segítettem neked és nem csak én (vagy nem neked).. Azért sok sikert...
2015. márc. 2. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!