Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenthet bajt? 6 hetes...

Jelenthet bajt? 6 hetes Terhesseg.

Figyelt kérdés

Tegnap leptem a 6.hetbe.orvos tapintassal mar megallapitotta a terhesseget,uh ra hetfon megyek.ami idegesit az az,hogy semmi tunetem.minden elmult.multheten meg fajtak a melleim aztan teljesen elmult.semmi,olyan mint terhesseg elott.a kavet ujra kivanom reggel pedig teljesen elhagytam mert nem ment le.hasam enyhen fajogat de az fajt a fiaimnal is csak akkor a mellfajas nem mult el.ilyen koran nem.jelenthet ez problemat???gondolkodom rajt,hogy elobb visszamegyek orvoshoz,hulyenek nem nezne de jo lenne a szivmukodest illetoen biztosra menni az pedig ezen a heten meg nem biztos,hogy lenne.

Barkinek barmi tapasztalata hasonlo ugyben???vagy barmi velemeny....

2015. febr. 25. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg a hétfőt!
2015. febr. 25. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem gond. Nekem meg most sincsenek tuneteim, ha fel napig nem mozdul mar kezdek aggodni is. Amugy az elso komoly rugasokig alandoan azzal idegesitettem a parom, hogy nins ott semmi, mert nem erzek semmit.

Nem voltak reggeli rosszulleteim, nem szedultem nem puffadtam, meg most sem dagad a labam, sot gyakorlatilag senki nem latja rajtam, hogy van. Mindezt 34 hetesen irom. Szoval nyugi, ha minden rendben veled akkor ott van az, ne izgulj!

2015. febr. 25. 09:50
 3/9 anonim válasza:

Szia! Megfogadtam, hogy ha hasonlóan kétségbe esett kismama kérdésére bukkanok, segítek neki. :)

7 hetesen voltam először uh-n, ahol láttam a babám kis szívét dobogni, ami leírhatatlan élmény volt. Másnaptól az addigi minimális tüneteim szinte eltüntek, tudtam enni, nem volt émelygés sem, és a melleim sem feszültek. Annyira aggódtunk emiatt, hogy tegnapelőtt, 9 hetesen elmentünk egy uh-ra megnyugtatás végett, ahol mindent rendben találtak, ugyanúgy dobogott a kis szíve, és két hét alatt nőtt egy cm-t, így most 19 mm. :) Akkor megkérdeztem az orvosomat, hogy normális-e, hogy a tünetek eltűntek. Azt mondta, normális, és amíg nincs vérzésem, erős görcsöm, addig feltételezhetően nincsen baj. Pedig hidd el, van okom aggódni, két vetélésem volt előtte 7 és 8 hetesen, de megtanultam nem aggódni, mert az állandó aggodalmat hiszem, hogy a baba is megérzi valamilyen formában. A lényeg, hogy ne kattogj, minél kevesebbet olvass neten, pihenj sokat, simogasd a hasad, beszélj a babához és tudatosítsd magadban, hogy babát vársz.

Kellemes babavárást! Ha van még kérdésed, írj nyugodtan. :)

2015. febr. 25. 18:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat.

Utolso neked foleg :) en mar arra is gondoltam,hogy szegeny picike babam csak kimelni akar mert sajnos van eleg okom az idegeskedesre :( apukaja ugyanis ugy nez ki meggondolta magat :( :( aggodik az anyagi helyzetunk miatt.....oszinte leszek jelenleg teny,hogy egy garzonban lakunk a sporolas miatt mivel lakast szerettunk volna venni.sajnos ahogy gyult a penzunk ugy mentek fel a lakas arak.jelenleg itt 12-13millio allatt nem.kapni 3 szobas lakast.nekunk pedig eddig 3,5 millio jott ossze.neki jo munkaja van,merotechnikus egy hengerfej gyarto cegnel,mellette mint burkolo maszekol.tervezett baba volt.30 eves lesz lassan parom.en is dolgoztam eddig egy szupermarketben allando ejjeles penztaroskent.nem tudom,hogy csak megijedt-e vagy mi baja lett hirtelen.nagyon ketsegbe vagyok esve.egyedul 3 gyerekkel.....(a nagyok elozo kapcsolatbol vannak)anyumek tamogatnak es mellettem allnak de nekik is epp eleg bajuk van.2 testverem meg otthon lakik,nem azok a csajozos tipusok pedig mindketten 25 felett vannak.oket sem rakhatom ki anyumek lakasabol,hogy marpedig most en jovok 3 gyerekkel.

Tehat emiatt eleg ideges vagyok,probalom lekotni magam a fiukkal es varom a hetfot hatha apa a dobogo szivecsket latva meggondolja magat.

2015. febr. 26. 05:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Mond meg az apukanak, hogy dugja fel magat valami sotet helyre. Nalatok szarabb helyzetben levok is valalnak gyereket. O meg ne panikoljon az anyagiak miatt. Akkor kellet volna amikor megcsinalta a gyereket. Ha meg olyan ilyedos akkor minek vallalt ekkora terhet. Mostmar viselje a kovetkezmenyeket, ne egy ember eletevel jatszon...
2015. febr. 26. 06:21
 6/9 anonim válasza:
Szia, a 3. válaszoló vagyok. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de ez még egy ok, hogy legalább a tünetek hiánya miatt ne kattogj. Férjemmel szerencsére nincs ilyen probléma, nálunk is természetesen tervezett a baba, de amikor a váróba is kiszűrődött hozzá a hanggá alakított szívhang, teljesen meghatódott, és magán kívül volt az örömtől. Próbálj meg beszélgetni a férjeddel, hogy ő kettőtök gyümölcse, egy csoda, apuka lesz, és hogy ketten megoldotok mindent. Hiába anyukádéknál is a sok gond, szerintem ők sem hagynak magadra terhesen. Nincs is értékesebb dolog manapság a világon, mint egy szerető család. Sok erőt és kitartást kívánok mégegyszer, remélem, rendbe jön az életed.
2015. febr. 26. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én most voltam UH 8hetesen és nem volt szívhang.mondta a doki,hogy missed ab.kérdeztem hogy ezért volt ,hogy kb 2hete elmúltak a tüneteim?És mondta,hogy igen,mert kb 2 hete leállt a szívműködé :(
2015. febr. 26. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolso! Es akinek egyaltalan nincsenek tunetei? Nekem 5 hetig meg a teszt sem mutatta ki! Es utanna sem volt semmi tunetem! Ezekszerint valami idegen parazita mozog a hasamban es egy ufot fogok szulni egy honap mulva...

Gratulalok az orvosodnak!

34hkm

2015. febr. 26. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Na álljunk meg egy picit.A kérdezőnek nem azt kell írni amit hallani szeretne,hanem a valóságot.Nálam ez volt a helyzet.És direkt azért kérdeztem rá a dokinál,mert nagyon sok ilyen kérdés van gyakorin,és mindig lehordjátok őket,hogy örüljenek,hogy nincs semmi tünet.De a helyzet az,hogy minden szervezet más.Ha valakinek abszolút nem voltak tünetei,akkor nála ez nem feltétlen jelent bajt.De akinek csak úgy hirtelen elmúlnak,idő előtt,annak érdemes megnézetni,hogy minden oké-e.Én nem riogatni szeretnék,de az én orvosom azt mondta,hogy mivel elhalt a magzat,elkezdett csökkenni a hcg is,ami ugyebár a tüneteket produkálja.Ugyhogy nem kell egyből letámadni,mert én csak a személyes tapasztalatokat írtam.Nyílván drukkolok a kérdezőnek,hogy minden rendben legyen.
2015. febr. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!