Hüvelygombára mit lehet alkalmazni terhesen?
Én is így jártam, hogy csak 1 héttel később tudott fogadni a dokim, addig viszont nekem azt mondta telefonba, hogy használjam a Vagilact-Q-t. Ez hüvelyflóra helyreállító és terhesség alatt is alkalmazható.
Egy hét múlva amúgy javult valamennyit a helyzet, de nem múlt el sajnos, így akkor felírt kúpot.
Később visszatért sajnos a gomba, akkor megint kaptam egy adag kezelést. Babám makk egészségesen született.
Ezt találtam:
"Kedves Doktornő!
Sajnos már több alkalommal jelentkezett nálam gombás hüvelyfertőzés, a nőgyógyászom szerint hajlamos vagyok rá. Korábban Vitagyn C- t javasolt a flóra helyreállítására, de legutóbb már a Vagilact Q-t írta ki. Azt szeretném megtudni, hogy melyik a jobb gyógyszer.
Válaszát előre is köszönöm! Alex.
2013-08-28 18:01:47
Kedves Alex!
Mindkét készítmény hatásos és jó minőségű is, az összetételben van különbség, illetve mivel az egyik kenőcs, a másik pedig hüvelytabletta, így kényelmi szempontok is felmerülnek használatkor. A Vitagyn inkább pH beállításra jó, illetve a hám regenerálására, a Vagilact pótolja az esetlegesen károsodott normál flórát is.
Üdvözlettel."
nem szabad semmiképp se olyan szert használni, amit nem az orvos ír fel. én nagyon ki vagyok akadva, hogy ilyen canasten krémeket csak úgy odaken mindenki. mert a természetes védekezést kioltja vele az ember, aztán ha nem volt gombája, pont ezért lesz.
gyakori a gombás probléma várandósan, én kupot kaptam a 37. héten (38.héten szültem, el se tudtam használni az adagot)
az alábbi szer viszont ORGANIKUS, meg is lehet enni, tehát ártani nem árt, viszont fűben-fában orvosság alapon használ.
levendula illo + teafa illoolaj + kakaovaj
( [link]
olcsóbban is be lehet szerezni, mint ez az internetes webáruház.
konkrétan a kakaóvaj 100 gr gyógyszertárban 800 Ft.
levendula és teafaolaj pedig minden gyógynövényboltban kapható, a lényeg, hogy csak fogyasztható minőséget szabad venni (párologtatni való az nem ugyanaz pl.)
nyugodtan használhatod az orvos által felírt, vagy kotyvasztott kúpot, mondom, én 37.héten használtam, még szülés előtt 1 nappal is, bár én orvosilag megállapítottan roppant zárt voltam, szülés előtti napon vizsgált a dokim, és azt mondta, teljesen zárt.
de szerintem ezek a dolgok nem ártanak.
csak légyszi ne öngyógyíts gyógyszertári készítménnyel önkényesen, maximum "ehető" organikus szerekkel.
En a Canesten combot ajanlom engem mindig megsegit :)
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!