Van akinek csak a 36 hetes UH-n mutatja meg a micsodáját, addig nem tudják megmondani a nemét. Pedig a pocakot látják.
Szóval szerintem vagy egyértelműen kukit v puncit kell látni, vagy nem tudják megmondani.
2015. febr. 24. 14:24
12/22 anonim válasza:
Mert szerinted amin a képen van különbözik az uh-tól?A képen is ugyan az van amit látni vélsz az uh gép monitorján csak papírra kinyomtatva...
De elmondom még egyszer a baba bőrén nem látszanak át a belső szervei.
2015. febr. 24. 14:32
13/22 A kérdező kommentje:
nem tudom akkor te hol jártál uh-on nálam mértek szivet, kamrákat, veséket hólyagot stb a pocakjában benne a bőre alatt!!!!! Ugyebár te soha nem láttad a babád szívverését mert az a bőre alatt van!!!! pffff
2015. febr. 24. 14:36
14/22 anonim válasza:
Pfff... most már akkor csak azt nem értem, hogy a dokik miért nem tippelgetnek a nemére a szervekből. Gondolom oka van, nem?
2015. febr. 24. 14:37
15/22 anonim válasza:
De vmit csak látnak a dokik,hisz a szívbillenytükről is tudnak információt mondai meg minden,nem?
2015. febr. 24. 14:39
16/22 anonim válasza:
Tisztába vagyok vele,hogy milyen szervei látszódnak a babának az uh-n.De amire te vagy kíváncsi petefészek ilyesmi az nem látszik....
2015. febr. 24. 14:44
17/22 anonim válasza:
Ráadásul az uh felbontása sokkal rosszabb annál, hogy ilyen apró dolgokat látni lehessen.
Szerezz egy denevért, vagy delfint, de őket meg nehéz megkérdezni.
2015. febr. 24. 15:06
18/22 anonim válasza:
Egy felnőtt nő petefészke kb. 3 centis.
Szerinted egy magzaté mekkora?
2015. febr. 24. 15:28
19/22 anonim válasza:
19-20 hetesen NEM LÁTSZIK a petefészke rendesen. Ha van benne cysta akkor lehet tudni, hogy az petefészek. A belek sem látszanak, csak ha ún. "echodens"-ek. Sok minden látszik és sok minden nem. A csontok jól láthatóak, de a lágyrészek rosszabbul és azokon belül is vannak különbségek attól függően, hogy milyen a szerkezetük.
UH-os orvos mellett adminisztrátor.
2015. febr. 24. 16:54
20/22 anonim válasza:
Nekem múlt héten volt a 18. heti UH, de még én sem tudom a nemét, mert nem terpesztett be. Azt mondta a doki, hogy sajnos nem látja, mert a köldökzsinór is a lába közt van. Annyit tudott tippelni, hogy talán fiú, mert olyan fiús a méretei alapján, pontosan nem tudom mire célzott. Mért ugye egy csomó mindent, koponya, has, talp... De kihangsúlyozta, hogy ne kezdjünk el fiús dolgokat beszerezni, mert ez csak tipp egyelőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!