Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 19 hetes uh-on sem mutogatj...

Ha 19 hetes uh-on sem mutogatja a micsodáját akkor a belső szerveiből mondják meg a nemét?

Figyelt kérdés

2015. febr. 24. 14:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Van akinek csak a 36 hetes UH-n mutatja meg a micsodáját, addig nem tudják megmondani a nemét. Pedig a pocakot látják.

Szóval szerintem vagy egyértelműen kukit v puncit kell látni, vagy nem tudják megmondani.

2015. febr. 24. 14:24
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Mert szerinted amin a képen van különbözik az uh-tól?A képen is ugyan az van amit látni vélsz az uh gép monitorján csak papírra kinyomtatva...

De elmondom még egyszer a baba bőrén nem látszanak át a belső szervei.

2015. febr. 24. 14:32
 13/22 A kérdező kommentje:
nem tudom akkor te hol jártál uh-on nálam mértek szivet, kamrákat, veséket hólyagot stb a pocakjában benne a bőre alatt!!!!! Ugyebár te soha nem láttad a babád szívverését mert az a bőre alatt van!!!! pffff
2015. febr. 24. 14:36
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Pfff... most már akkor csak azt nem értem, hogy a dokik miért nem tippelgetnek a nemére a szervekből. Gondolom oka van, nem?
2015. febr. 24. 14:37
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
De vmit csak látnak a dokik,hisz a szívbillenytükről is tudnak információt mondai meg minden,nem?
2015. febr. 24. 14:39
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Tisztába vagyok vele,hogy milyen szervei látszódnak a babának az uh-n.De amire te vagy kíváncsi petefészek ilyesmi az nem látszik....
2015. febr. 24. 14:44
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Ráadásul az uh felbontása sokkal rosszabb annál, hogy ilyen apró dolgokat látni lehessen.

Szerezz egy denevért, vagy delfint, de őket meg nehéz megkérdezni.

2015. febr. 24. 15:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy felnőtt nő petefészke kb. 3 centis.

Szerinted egy magzaté mekkora?

2015. febr. 24. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

19-20 hetesen NEM LÁTSZIK a petefészke rendesen. Ha van benne cysta akkor lehet tudni, hogy az petefészek. A belek sem látszanak, csak ha ún. "echodens"-ek. Sok minden látszik és sok minden nem. A csontok jól láthatóak, de a lágyrészek rosszabbul és azokon belül is vannak különbségek attól függően, hogy milyen a szerkezetük.

UH-os orvos mellett adminisztrátor.

2015. febr. 24. 16:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem múlt héten volt a 18. heti UH, de még én sem tudom a nemét, mert nem terpesztett be. Azt mondta a doki, hogy sajnos nem látja, mert a köldökzsinór is a lába közt van. Annyit tudott tippelni, hogy talán fiú, mert olyan fiús a méretei alapján, pontosan nem tudom mire célzott. Mért ugye egy csomó mindent, koponya, has, talp... De kihangsúlyozta, hogy ne kezdjünk el fiús dolgokat beszerezni, mert ez csak tipp egyelőre.
2015. febr. 24. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!