Szerintetek mire számíthatok a dokinál, mik az esélyeim?
Figyelt kérdés
Kb 2 és fél hete késik. Eleinte negatívok voltak a tesztek, aztán olyan 8-9 nap késés után volt 3 halvány pozi. Pár nap után megint teszteltem egyet, azon alig látszott valami, szinte semmi. Másnap megint teszteltem az megint halvány pozi volt. Nem vérzek, nem görcsölök, néha megszédülök, de amúgy jól vagyok. Szerintetek elment a babám? Vagy lehetséges, hogy rendben van? De akkor miért ilyen halványak a tesztek? Holnap este megyek dokihoz, akkor minden kiderül, csak persze nagyon izgulokés félek, hogy mi lesz. Mi a véleményetek?2015. febr. 23. 18:22
11/15 anonim válasza:
lehet olyan típus vagy akinek kevés a szervezetében a hcg, már azt hiszem olvastam ilyesmit.
12/15 anonim válasza:
Igen van ilyen egyébként,azt el is felejtettem írni. Valami olyasmi a lényeg,hogy a terhesség elején kevesebb hcg-t termel a szervezet mint amit általában szokott. Nem biztos,hogy pont peteéréskor estél teherbe,lehet azért is ilyen halvány. Vagy ha 2,5 hete késik,akkor is most 4 hetes körül van. Nekem is 4 hetes volt és vissza is hívott a doki.
14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nincs terhesség, nem látott az orvos semmit. Azt mondta, valoszinűleg volt, csak felszívódott, ezért is halványodtak el a tesztek. Ő is csinélt egyet, negatív volt.. Holnap kell menjek vérvételre, nehogy legyen méhenkívűli, bár azt mondta, ő azt sem lát, szóval nem hiszi, de a vérvétel a biztos. Köszönöm a szurkolást.
2015. febr. 24. 22:38
15/15 anonim válasza:
Az igen... :S Hát sajnálom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!