Ma szinte egész nap nyilalgat a pocakomban mindenfele, néha enyhe menstruáciòs fájdalmat is érzek. Normális ez?
Figyelt kérdés
22 hetes vagyok. Ma màr 3 Magnerotot is bevettem de mégis piszkosul feszül a hasam ès egy-egy ponton fàj is. Nem görcsösen, de nem tùl kellemes.2015. febr. 23. 15:29
1/5 anonim válasza:
Ma ugyanígy vagyok!
Feszül, aztán egy-egy ponton keményedik, még a combomba is kisugárzik.
Nem éles, nem erős fájdalom, de nagyon kellemetlen.
Én is várom, hátha valaki megmondja mi ez.
15 hkm
2/5 anonim válasza:
Semmi baj. Sok pihenés,de ha egy-egy ponton érzitek,hogy kemény,az nem keményedés,hanem valószínű csak úgy helyezkedik a kicsi,hogy nem jó. Én 16. héten begörcsöltem,jól bepánikoltam,bementem a kórházba de semmi baj nem volt,befektettek megfigyelésre 3 napra. Sok magnézium,de nem Magneb6 és pihenés. Meg sok folyadék. Tegnap töltöttem a 27. hetet, 4 hete volt,hogy úgy keményedtem,hogy sírtam a fájdalomtól és mozogni is alig bírtam. Akkor is annyit mondtak,hogy rengeteg folyadék,pihenés,kímélet és 3x1 magnézium-citrit. Én ehhez szoktam még inni 2 magnézium pezsgőtablettát délelőtt és délután,meg 2 kalcium pezsgőtablettát pluszba és ennyi. Veszélyeztetett terhes vagyok a korai keményedés meg egyebek miatt. Azóta már csak akkor fáj,hogy ha sétálok és úgy helyezkedik a kicsi. Na olyankor nagyon tud fájni. Tegnap lezsibbadt a jobb lábam tőle.
3/5 anonim válasza:
Az első komizónak még annyit,hogy neked viszont mivel még kicsi a baba,valószínű,hogy azt érzed ahogy nyúlnak a szalagok,meg tágul a méhed.
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok
köszönöm mindkettőtöknek a hasznos válaszokat!
5/5 anonim válasza:
Mindkettő én voltam :D :D Nincs mit,remélem tudtam kicsit segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!