Hány hetes terhes vagyok akkor?
Vasárnap maradt ki a menzeszem, a ciklusaim 27 naposak. Január 27-én volt az utolsó menzesz első napja.
Most már második napja késik, a teszt két csíkos.
Szóval a lényeg, hogy azt írják a neten, hogy a 4. hét végére marad ki a menszesz, és a kalkulàtorok szerint én még csak 3 hét 6 napos vagyok. Akkor ezt nem értem.
De amúgy utolsó mensi alapjàn számolják a terhességi heteket.
Az alapjàn 3 hét 6 napos vagy.
Nekem amúgy előbb fogant a babàm, nagyobb is, mégsem módosítják a szülés dátumát.
Itt egy jó kalkulátor: [link]
Itt valami nem stimmel.
Azt mondod, hogy 27 naposak a ciklusaid, 27-én jött meg utoljára, és két napja késik.
Jan. 27. óta a mai a 27. nap, tehát ma kellene megjönnie, nem?
Na bizony. Ha 27 napos ciklusaid vannak, akkor ma kellene megjönnie, így pedig tök rendben van a dolog.
Ha pedig 2 napja teszteltél pozit az is rendben van. Van akinek hamar kimutatja a teszt.
Amúgy neked rövidebb a ciklusod mint a 28 napos átlag, tehát nincs semmi meglepő a 3 hetes 6 napos terhességben.
Koszi mindenkinek! Igen, sajnos a mensi naptaram kicsit elcsuszott es emiatt veltem azt, hogy 2 napja kesik..
most mar igy ertheto. Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!