A 25. hét körülre szokták a 4d-t javasolni, mert akkor már tök jó baba formája van a gyerkőcnek.
H-h ilyen korán mész 4d-re? :)
2015. febr. 21. 21:28
2/8 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen, sima uh-n 80%-ra megtippelték, hogy lány, úgyhogy esély megvan rá, hogy látnak már valamit a 4d-n.
Én 15 hetesen voltam 4d uh-n és ott már biztosra mondták, hogy kislány.
2015. febr. 21. 21:28
3/8 anonim válasza:
A 12. hétig ugyanúgy néznek ki a férfi/női nemiszervek. A 12. héten is csak tippelni tudnak, szóval 11 hetesen 100%, hogy nem tudják megmondani.
2015. febr. 21. 21:31
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) csak
Mar nagyok kiváncsi vagyok most kicsit elkeseredtem :)
2015. febr. 21. 21:40
5/8 anonim válasza:
En nem mennek meg 4d-re ennyi idos terhesen. 16 hetesen voltam, de meg kesobb is raertem volna. Ahogy mar irtak, kb. 25. hettol lesznek szep kepek, amin mar felismerheto a baba. Szerintem varj meg.
2015. febr. 21. 21:59
6/8 Vilcsianyuja válasza:
Már ne haragudj, de messze kerüld el azt az orvost, aki neked 11 hetesen 4D-t csinál, mert semmi értelme nincs, csak pénzlehúzás. 12 hetes genetikai UH-ra úgyis fogsz menni, ha bevállalós az orvos, akár már ott is tippelhet. sima két dimenzióban is. A 2. genetikain pedig már elég biztosra meg tudják mondani, már ha nem szégyenlős a baba. Szóval ha csak a neme miatt csináltatnál most 4D-t, akkor felesleges pénzkidobás...
2015. febr. 22. 00:08
7/8 anonim válasza:
Nekem 11+4 hetesen mondta a doki, hogy szerinte kislány, de azért nem 100%. Kislány lett, a 18. heti uh-on már biztosra mondta. Gondolom a genetikai uh-ra mész ahol 4d-s a gép? Én is úgy voltam.
2015. febr. 22. 07:26
8/8 anonim válasza:
Mi voltunk havonta 4D-n (tudom, most nagyon le leszek pontozva)
Hogy miért? Mert ártalmatlan és nekünk ingyen volt. Jó volt benézni és minden alkalommal hallani, hogy egészséges.
Igaz "szép" képek, felvételek a félidőn túl készültek, de a 8. hetes is csodaédes volt. A 12. héten mindhárom gyermekemnél megtippelték a nemét, azok is lettek, amiket akkor mondtak, DE nem hiszem, hogy a 11. héten merne jósolni a doki. Nekem is csak tippeltek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!