Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis esti tippelős? Hét, nem?

Egy kis esti tippelős? Hét, nem?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 20. 22:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Kedves 1.valaszolo!

Nagyon szemfules vagy, es te jartal a legkozelebb az igazsaghoz, mert!

Nagyon nagyon koszonom a valaszokat, kerek mindenkit, hogy senki ne haragudjon meg, DE! a szakdolgozatom temaja a kerdezes ereje, a kerdes feltetelenek, kornyezetenek a manipulalasra kifejtett hatasa es igazabol a kepen a ferjem van egy jo nagy vacsora utan, kinyomott hassal :)

(Az en pocaklakom mar fel eve kikoltozott a hasambol :) )

Szoval ezer hala es koszonet, hogy bar nem tudtatok, de segitettetek a szakdolgozatomban es ez a kerdes is azt tamasztotta ala, hogy jo uton jarok :)

Megy a zold kez mindenkinek es a hatalmas koszonet!!!

2015. febr. 21. 08:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Jah meg annyi, hogy egy masik forumon mindenki kover ferfihasnak latta es tippeket adtak a fogyashoz.

Szoval ebben van a manipulacio, hogy ugyanazt a kepet mas kornyezetben mennyire masnak latjak az emberek. Azt latjak rajta, amit kerdezel :)

Koszonom szepen meg egyszer :)

2015. febr. 21. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:

:):):)

Nem semmi, hogy még egy kis sörhasat is terhespocaknak látunk, ha arról szól a kérdés. :) Fura is volt a kis szőrzet ott a hasa alján... :)

Érdekes témája van a szakdolgozatodnak, kiváncsi lennék rá milyen következtetéseket vonsz le a végére!

Sok sikert a diplomához! :)

2015. febr. 21. 08:54
 14/21 A kérdező kommentje:

Meg ha megnezed, latszik egy kicsit a melle es az bizony nem noi mell :)

Koszonom szepen a biztatast es tenyleg remelem, hogy senki nem haragudott meg miatta!

2015. febr. 21. 09:22
 15/21 anonim ***** válasza:

12 én is férfipocakna k látta!

itt csak arról van szó, hogy mi van ha tévedek mennyire meg lehetne sérteni kérdezőt.

én ezért nem szóltam erről, meg lehet többen ezért nem írták, hogy ez egy szőrös sörhas és kamu a kérdés, mert i van ha nem...porig lenne alázva kérdező

2015. febr. 21. 09:35
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, ebben tokeletesen igazad van, még gyerekcipőben jar a temam, lesz még mit finomitani a dolgon, ez a kerdes pont arra volt eleg, hogy tampontot kapjak ;)

Es soha de soha tobbet nem kerdezek ezen a forumon semmi hasonlot, mert nem akarom, hogy bizalmatlansag alakuljon ki a kismamakban!!!

Koszonom meg egyszer!!

Szep napot mindenkinek!!!

2015. febr. 21. 09:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Teljesen őszinte leszek.

Vágni, hogy nem egy tipikus női has van a képen. Nem is a has alakján, hanem a bőrön, annak tipusán látszik.

De mivel ez egy kismama topik, így senki nem akarja megbántani a kérdezőt azzal, hogy "ez nem egy férfihas?", mert ha tévedünk, akkor az nagyon bántó lehet a képet feltöltő számára.

2015. febr. 21. 11:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Legalább nemét eltaláltam!xD
2015. febr. 21. 23:12
 19/21 anonim ***** válasza:
17! én majdnem ugyanezt írtam :) (15)
2015. febr. 21. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Tényleg! :)

Pedig becsszó csak a Kerdező kommentjét olvastam olvastam .

2015. febr. 22. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!